Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Andris Teikmanis: Ja mums būtu vairākas Latvijas un vairākas mākslas akadēmijas, tad viena no tām varētu izmēģināt šo modeli, pārbaudot uz savas ādas, kā veidojas mijiedarbība ar padomi. Nešaubos, ka tas radītu ne vienu vien leģendu, nostāstu un anekdoti

Augstskolu pārvaldes reforma var novest pie haosa

Augstskolu padomes, ko plāno ieviest Izglītības un zinātnes ministrija, atgādina Brežņeva laikus ar tā mākslas padomēm, Aismai Orupei teic Latvijas Mākslas akadēmijas prorektors Andris Teikmanis.

Top komentāri

Dostojevskis
D
Centieni izšķīdināt atbildību uz pēc iespējas lielāku cilvēku skaitu... liecina par šo cilvēku bailīgumu un ne visai lielo gudrību.
Ģeroms K. Ģeroms
Ģ
Augstskolu padomes ir augstskolu pārvaldes uzlabošanas imitācija. Īstas mantas vietā tiek piedāva'ts pirksts, piedevām vēl mākslīgs.
učuks
u
Es saviem studentiem stāstu šo salīdzinājumā ar Padomju Savienību. Ir viņi un mēs, augstskolas vadība, kas dzīvo autonomu bezrūpīgu dzīvi, un pedagogi ar studentiem, kas dzīvo citā realitātē. Plaisa ir visā - attieksmē, finansējumā, saprašanā. Vai totāla feodālisma vai monarhijas nojaukšanu var saukt par haosu? Protams, kolektīvās bezatbildības pārvaldes modelis neko labu ilgterminā nenesīs, ko pierāda vēsture...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas