Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Barikāžu aizstāvju atceres pasākumu laikā Rīgā ierobežos satiksmi

Sakarā ar 1991.gada barikāžu aizstāvju atceres dienas pasākumiem Rīgā vairākās vietās transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Šodien no plkst.8 līdz 16.janvāra plkst.23.55 apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta 11.novembra krastmalas posmā no Poļu gātes līdz Vanšu tiltam, no plkst.14 līdz 16.janvāra plkst.24 - Doma laukumā

Savukārt 20.janvārī no plkst.7 līdz 16 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē (Bastejkalna pusē), posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai, no plkst.8 līdz 23.55 - Doma laukumā, bet no plkst.7 līdz 14 - Rīgas II Meža kapu autostāvvietā.

20.janvārī no plkst.11 līdz 14 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Gaujas ielas posmā no Čiekurkalna 1.garās līnijas līdz Rīgas II Meža kapiem un laukumā pie Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra un Smilšu ielas krustojuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas