Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Braukšanas apstākļi apgrūtināti valsts centrālajā daļā un Latgalē

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti valsts centrālajā daļā un Latgalē, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļu (LVC) pārstāvis Edmunds Bērziņš.

E.Bērziņš uzsvēra, ka autoceļi ir sniegoti un pie zemas gaisa temperatūras uz ceļiem veidojas apledojums.

Viņš norādīja, ka visā Latvijas teritorijā snieg, bet Kurzemē vietām līst. Gaisa temperatūra no -2 grādiem līdz +3 grādiem.

LVC informēja, ka arī Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti - snieg, tādēļ uz autoceļa veidojas neliela sniega kārta, kas var apgrūtināt braukšanu. Brauktuves ir nokaisītas.

Singšanas dēļ Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Kūdrai. Brauktuves ir nokaisītas.

Sniega dēļ Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Apšupes krustojumam. Brauktuves ir nokaisītas.

Sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Jelgavas un Bauskas virzienā. Arī tur brauktuves ir nokaisītas.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi sniega dēļ ir arī Daugavpils virzienā. Brauktuves ir nokaisītas, tomēr vietām veidojas apledojums.

Siguldas un Valmieras virzienos apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Virešiem un posmā no Murjāņiem līdz Stalbei. Snieg, uz autoceļiem veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Snieg, brauktuves vietām kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Talsu, Jēkabpils, Rēzeknes, Daugavpils, Cēsu, Limbažu un Valmieras apkārtnēs, autoceļi sniegoti un vietām apledo, brauktuves kaisa.

LVC atgādina, ka pie zemas gaisa temperatūras uz autoceļiem var veidoties apledojums, it sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdens tilpņu tuvumā.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un satiksmes ierobežojumiem var iegūt sekojot LVC Twitter kontam, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī pa informatīvo tālruni 65025555.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas