Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ceturtdienas rītā apmācies un dzestrs laiks, dienā nedaudz snigs

Ceturtdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, kas vietām nedaudz skaidrojas, un vietām iespējams neliels sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija. Ceturtdien Latvijā debesis lielākoties klās mākoņi, daudzviet uzspīdēs saule un vietām - galvenokārt Vidzemē un Latgalē - mazliet snigs, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūra piecos rītā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) novērojumu tīklā bija no -2,0 grādiem Ventspilī līdz -9,5 grādiem Daugavpilī. Naktī Ventspils lidostā valdīja sals līdz -10 grādiem, bet Daugavpilī bija vēl par grādu aukstāks.

Sniega segas biezums novērojumu stacijās no diviem centimetriem Pāvilostā un četriem centimetriem Liepājā, Rucavā un Ventspilī līdz 30 centimetriem Dagdā un Skrīveros, 32 centimetriem Siguldā, 34 centimetriem Alūksnē un 35 centimetriem Ogresgalā.

Pūš lēns līdz mērens ziemeļu vējš.

Rīgā apmākušās debesis, ziemelis pūš ar ātrumu četri metri sekundē, brāzmās līdz deviņiem metriem sekundē, gaisa temperatūra -4 grādi.

Pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļu vējam, dienas laikā maksimālā gaisa temperatūra būs no -1..-4 grādiem Kurzemē līdz -6..-8 grādiem valsts austrumu daļā.

Rīgā nav gaidāmi būtiski nokrišņi, pūtīs mērens ziemeļvējš un gaisa temperatūra svārstīsies ap -5 grādiem.

Laikapstākļus galvenokārt ietekmē anticiklona dienvidaustrumu mala. Atmosfēras spiediens visā Latvijā ir 1006-1009 hektopaskāli jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien atbilstoši LVĢMC datiem bija no -3,5 grādiem Rūjienā līdz +4,1 grādam Liepājā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 3.februārī bija +21..+24 grādi daudzviet Vidusjūras reģionā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -35 grādi Skandināvijas kalnos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas