Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Elejā izlaidumu svin viduslaiku tērpos

Elejas vidusskolā 12.klases izlaidums svinēts viduslaiku tērpos, ziņo portāls zz.lv.

Skolas direktore Sarmīte Balode jeb "karaliene" un pagasta pārvaldnieks Leonīds Koindži-Ogli – "karalis", pasniedzot liecības, katram skolēnam piešķīra bruņinieka vai lēdijas titulu.

Pasākumu vadīja aktieris – galma muzikants Ugis Točs, kurš dziedāja galma dziesmas. Uz audienci bija ieradies Jelgavas novada Atbalsta biedrības valdes priekšsēdētājs Madars Lasmanis, kurš par izciliem sasniegumiem mācibās 12.klases skolēnam Arvim Lācim piešķīra 100 latu jeb dālderu prēmiju. Jāpiebilst, ka skolēna vidēja atzīme mācībās ir 8,93. Viņš ar savu zinātniski pētniecisko darbu par programmas Jawa Script izmantošanu mājas lapu izveidei ir ieguvis iespēju LLU studēt Informācijas tehnoloģiju fakultātē budžeta grupā.

Zinību hercogiene – direktora vietniece izglītības jomā Inese Meldere – savā runā pieminēja, ka nav pārsteigums, ka uz izlaidumu jāierodas viduslaiku tērpos, jo klases audzinātaja Baiba Atmane ir vēstures skolotāja.

Savus sveicienus pa pastu bija atsūtījusi arī bijusī klases audzinātāja Anna Švītiņa. Jauka un mīļa runa bija arī skolotājai Mariannai Madžulei.

Balles sākumā absolventi ar savām mammām ar tēviem cēli nodejoja polonēzi. Meiteņu tērpi padarīja polonēzes deju īpaši cēlu un krāšņu.

Pusnaktī skolēnus un viņu viesus pārsteidza raibs salūts pie ugunskura.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas