Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Fonteinu par uzvedību domes sēdē izsauc uz administratīvo komisiju

Liepājas domes deputāts Stēns Lorenss, kuru plašāk pazīst arī kā Luiju Fonteinu, 5. oktobrī saņēmis vēstuli, kurā viņš aicināts 13. oktobrī ierasties Pašvaldības policijā, vēsta portāls rekurzeme.lv. Tur izskatīšot jautājumu par deputāta uzvedību Liepājas domes sēdes laikā 13. augustā, pastāsta S. Lorenss.

Pašvaldības policija lūgusi arī sēdē klātesošajiem deputātiem sniegt paskaidrojumus par notikušo, portālam atklājusi domes deputāte Elita Kosaka.

Jau vēstīts, ka 13. augusta sēdē L. Fonteins ļoti rupji nolamāja Liepājas mēru Uldi Sesku un demonstratīvi pameta domes sēdi. Aģentūra BNS vēsta, ka Fonteina sašutumu izraisīja sēdes darba kārtībā iekļautais jautājums par pašvaldības komisiju locekļu iecelšanu. Lorenss vēlējās iepazīties ar katra pretendenta CV un izglītību, taču Sesks norādīja, ka šis cilvēku skaits ir ļoti liels un šajā sēdē izpildīt šo lūgumu nav iespējams. Uz to Fonteins skaļi aizcirta savu portatīvo datoru, nolamāja Sesku ļoti rupjiem vārdiem angļu valodā un demonstratīvi pameta sēdi.

Deputāts sēdē izcēlās arī iepriekš. Piemēram, pēc jautājuma izskatīšanas par 11. vidusskolas reorganizāciju viņš sāka skaļi dziedāt rokenrolu un Sesks un vairāki citi deputāti aģentūrai BNS pauda aizdomas, ka Fonteins bijis alkohola reibumā.

Kad kolorītais domnieks pameta sēdi, citi viņa kolēģi bija sašutuši par šādu rīcību, un Sesks rosināja, ka pašvaldībai jāpadomā par ētikas standartu izstrādāšanu, lai šādi gadījumi neatkārtotos.

Arī deputāts Helvijs Laucis pauda sašutumu, ka jau otro domes sēdi pēc kārtas Fonteins ierodas vairāku nepiederošu cilvēku pavadībā, 13. augusta sēdē viņam līdzi bija tulks, kā arī kāds cits rokmūziķis, kas gandrīz visu sēdes laiku nostāvēja pie Fonteina darba vietas un aktīvi ar viņu sarunājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Ziņa par L. Fonteinu portālā rekurzeme.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas