Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Izstādē Rīgā varēs iepazīties ar izglītības iespējām ārzemēs

Sestdien, 26. martā Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā notiks populārākais pasākums ārzemju izglītības jomā - specializētā izstāde Days of International Education (Starptautiskās izglītības dienas). Vairāk nekā 60 dalībnieku prezentēs dažādas mācību iespējas ārzemēs - universitātēs un biznesa skolās, privātās un valsts vidusskolās un profesionālajās koledžās, labākajās valodu nometnēs skolēniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem un starptautiskajās angļu valodas skolās jauniešiem un pieaugušajiem.

Izstāde ir unikāla iespēja iegūt informāciju no pasaulē slavenu izglītības iestāžu pārstāvjiem no Nīderlandes, Austrijas, Francijas, Lielbritānijas, Spānijas, Itālijas, Beļģijas, Latvijas, Portugāles, Šveices, Dānijas, Zviedrijas, Igaunijas, ASV un citām valstīm. Daudzas mācību iestādes pārstāv to vadošie speciālisti un direktori.
Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādām mācību programmām: vidējā un profesionālā izglītība, bakalaura un maģistra programmas, MBA, tālmācības iespējas, dažādi angļu valodas kursi Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā un citās valstīs, kā arī labākās izvēles iespējas vasaras brīvlaikam ārzemēs.

Izstāde "Starptautiskās izglītības dienas" tiek rīkota no 2005.gada, un ir iemantojusi popularitāti tūkstošiem skolēnu un viņu vecāku, studentu un pieaugušo vidū. Arvien vairāk biznesa pārstāvju atzīst šo izstādi par teicamu platformu korporatīvo mācību līgumu noslēgšanai. Šodien tā ir viena no lielākajām specializētajām izglītības izstādēm visā Eiropā un katru gadu tiek veiksmīgi rīkota Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Ungārijā un Itālijā.

Izstādes apmeklētājus gaida daudz interesanta no ārzemju izglītības pasaules, bet pats galvenais – tikšanās ar tās dalībniekiem, tostarp vienu no pasaules vadošajām universitātēm Bocconi University no Itālijas, vecāko biznesa skolu Eiropā ESCP Europe Business School (ar fakultātēm Vācijā, Francijā, Spānijā, Itālijā, Polijā, Lielbritānijā), universitātes no Nīderlandes, Beļģijas, Dānijas, Šveices, ASV un citām valstīm. Daudzi pasaulē zināmi vārdi pārstāvēs ārvalstu vidusskolas, valodu skolas pieaugušajiem un valodu nometnes skolēniem.

Izstādē piedalīsies Latvijas vadošā izglītības aģentūra Meridian Group, kurai šogad aprit 28 gadi. Tās direktori un vadošie speciālisti informēs par uzņemšanas procesu ārvalstu skolās, koledžās un universitātēs, par angļu valodas kursiem Rīgā un Ventspilī, par vasaras programmām skolēniem, tai skaitā individuālajiem un grupu braucieniem uz Lielbritāniju, Vāciju, ASV, Kipru un citām valstīm.
 
Izstādē tiks pārstāvēts oficiālais starptautisko eksāmenu (IELTS, Cambridge English, Aptis) un ārzemju privātskolu iestājeksāmenu centrs Baltic Council for International Education.
Izstāde notiks sestdien, 26.martā no plkst. 10.00 līdz 17.00.
 
Detalizēta informācija un dalībnieku saraksts šeit.
Ieeja bez maksas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas