Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kažociņš: Streļčenoks ir ar mugurkaulu un nevainojamu reputāciju

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatam virzītais KNAB Valsts amatpersonu darbības kontroles nodaļas vadītāja vietnieks Jaroslavs Streļčenoks ir ar mugurkaulu un viņam nav nekādu problēmu ar reputāciju, šodien žurnālistiem uzsvēra Satversmes aizsardzības biroja direktors Jānis Kažociņš.

Pēc viņa teiktā, nevainojama reputācija bija viens no svarīgākajiem aspektiem, pēc kuriem tika vērtēti pretendenti, jo KNAB ir iestāde ar lielu varu un iedzīvotājiem nedrīkst rasties šaubas, lai šai iestādei uzticētos.

Kažociņam radies iespaids, ka Streļčenokam ir stratēģiskais skatījums, kas KNAB turpmāk ir jādara un kā turpmāk jāvirza iestādes darbs.

Sabiedrības par atklātību Delna direktors Kristaps Petermanis pauda pārliecību, ka Streļčenoks ir piemērots KNAB vadītāja amatam. Vienlaikus viņš norādīja, ka Saeimā joprojām pastāv aizklātie balsojumi, tāpēc balsojums par KNAB vadītāju būs vēl viens tests varas tiesiskumam.

Kā ziņots, KNAB priekšnieka amatam nolemts virzīt Streļčenoku. Minētais kandidāts tiks ieteikts virzīšanai apstiprināšanai Ministru kabinetā, bet gala lēmums jāpieņem Saeimai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas