Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Latvijas Ornitoloģijas biedrība meklē telpas darbības izvēršanai

Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) nolūkā uzlabot darba kvalitāti un ražīgumu vēlas atrast jaunas biroja telpas, aģentūra LETA uzzināja LOB.

Biroja iekārtošana būtu kā dāvana organizācijas 30 gadu jubilejā. Turklāt tā būtu dāvana arī darbiniekiem, jo ļautu palielināt darba ražīgumu un dotu iespēju darbā iesaistīt arī citus interesentus, norāda LOB.

Tomēr, ņemot vērā, ka tā ir nevalstiska organizācija un biroja izdevumiem paredzētos līdzekļus varētu ieguldīt, piemēram, ar putnu aizsardzību saistītos pasākumos, īpaši dārgas biroja telpas LOB nevar atļauties nomāt. Tāpēc LOB cer uz draudzīgiem piedāvājumiem, kas varētu būt arī kā daļējs atbalsts ar telpām.

Patlaban notiek darbs pie Eiropas ligzdojošo putnu atlanta, sugas aizsardzības plāna izstrādes mežirbei, nometnes organizēšanas bērniem un jauniešiem "Gribu būt ornitologs!", Putnu dienām, putnu vērošanas sacensībām "Torņu cīņas 2015", LOB Ģimeņu dienām un daudziem citiem projektiem un pasākumiem. Tāpēc organizācija norāda, ka dāvana kaut viena kvadrātmetra veidā palīdzētu īstenot šos un citus projektus.

LOB darbam nepieciešamas biroja telpas 100-150 kvadrātmetru platībā ar sabiedrisko transportu un auto ērti pieejamā vietā. Vēlamā atrašanās vieta varētu būt tuvā Pārdaugava. Vēlams, lai būtu atsevišķa telpa bibliotēkai un sanāksmju, lekciju organizēšanai. Tāpat ir jābūt savai virtuvei un labierīcībām, kā arī jāgarantē, ka biroja telpas varēs izmantot vismaz turpmākos piecus gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas