Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Lauku ģimenes ārsti piekrituši tikties ar Kučinski, LĢĀA vēl domās

Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācija (LLĢĀA) piekritusi ceturtdien tikties ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS), aģentūrai LETA pastāstīja LLĢĀA vadītāja Līga Kozlovska.

Viņa sacīja, ka sarunās ar valdības vadītāju piedalīsies četri LLĢĀA valdes locekļi. Kozlovska vēlas ar Kučinski apspriest iespējamos risinājumus veselības aprūpes sistēmas uzlabošanai, normalizējot saspringto situāciju nozarē.

Kā ziņots, pārstājot sniegt valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus, pirmdien plkst.12 vairāk nekā 600 ģimenes ārsti sākuši streiku.

Tikmēr vēl nav zināms, vai Kučinska aicinājumam tikties piekritīs Latvijas Ģimenes ārstu asociācija (LĢĀA).

Šādu atziņu aģentūrai LETA pauda LĢĀA vadītāja Sarmīte Veide, piebilstot, ka saņemto uzaicinājumu viņa rīt nodos Streika komitejai un tad notiks lemšana par dalību sarunās.

"Esam saņēmuši vēstuli no Kučinska ar aicinājumu pārrunāt veselības nozares problēmu. Premjers Steika komiteju uz sarunām nav aicinājis. Mani pārsteidz, ka Kučinskis uzskata, ka ģimenes ārstu streikam nav piemērojams Streika likums," sacīja Veide.

Veide norādīja, ka lēmums par dalību sarunās tiks pieņemt rīt.

Kā ziņots, pārstājot sniegt valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus, pirmdien plkst.12 vairāk nekā 600 ģimenes ārsti sākuši streiku.

Lai risinātu nozares problēmas Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) ceturtdien uz tikšanos aicinājis ģimenes ārstu pārstāvjus. Plānots, ka sanāksmē piedalīsies arī veselības ministre Anda Čakša.

 

Top komentāri

Turas braši! Atsaka arī bērniem!
T
Ģimenes ārsti turas braši! Savējos principus nenodod! Panorāma ziņoja, ka palīdzība atteikta pat pusotru gadu vecam bērnam ar augstu temperatūru. Tā ir tiešām krietna rīcība!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas