Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mūzikas un mākslas festivāls Positivus nākamgad notiks Rīgā

Populārās mūzikas un mākslas festivāls "Positivus" nākamgad notiks Rīgā, šorīt intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" atklāja galvaspilsētas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

Festivāls no Salacgrīvas ar nākamo gadu pārcelsies uz Rīgu. Pasākums 15.jūlijā un 16.jūlijā notiks Lucavsalā, jo festivāla rīkotāji vēlas saglabāt norises vietu pie ūdens.

"Esam neizsakāmi lepni un priecīgi par šo jaunumu, jo tā ir priecīga ziņa visiem Rīgas uzņēmējiem un iedzīvotājiem, jo festivāls rada pozitīvu pienesumu ne tikai emocijām, bet arī Rīgas tēlam Eiropā," sacīja domes priekšsēdētājs, piebilstot, ka, visticamāk, "Positivus" Rīgā notiks arī turpmāk.

Kā ziņots, Kinoteātrī "Splendid Palace" šodien plkst.10 notiks preses brokastis, kurā populārās mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" rīkotāji un Rīgas dome (RD) informēs par jaunumiem saistībā ar 2022.gada "Positivus" festivālu.

Festivāla "Positivus" pirmsākumi meklējami 2007.gadā, tam katru gadu līdz 2019.gadam norisinoties Salacgrīvā. Pērn un šogad festivāls nenotika pandēmijas dēļ.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas