Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

NATO PA sesijas dēļ satiksmes ierobežojumi būs arī Jūrmalā

NATO Parlamentārās Asamblejas (PA) Rīgas sesijas norises laikā satiksmes ierobežojumi būs arī Jūrmalā, informē Valsts policija. Jūrmalā svētdien, 30.maijā, notiks NATO PA pasākumi.Pasākumu norises laikā, no plkst.8 līdz 17, būs aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana Jūras ielā posmā no Tirgoņu ielas līdz Ērgļu ielai.

Savukārt Undīnes ielā posmā no Jomas ielas līdz Jūras ielai stāvēt aizliegts no plkst.8 līdz 23. No plkst.17 līdz 23 transportlīdzekļu satiksme pilnībā būs slēgta Jūras ielā posmā no Ātrās ielas līdz Ērgļu ielai. Satiksme tiks novirzīta pa Ātro ielu virzienā no Jūras ielas uz Jomas ielu.

Jūrmalas dome informē, ka pašvaldības policijai neatļautās vietās atstātos transportlīdzekļus nepieciešamības gadījumā ir atļauts pārvietot normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Saeimas priekšsēdētāja rīkoto vakariņu lūgtajiem viesiem laikā no plkst.19 līdz 23atļauts izmantot domes autostāvvietas Jomas ielā 1/5.

Lai atvieglotu dalībnieku un autovadītāju pārvietošanos, par satiksmes regulēšanu rūpēsies Valsts policijas un pašvaldības policijas darbinieki.

Policija lūdz vietējos iedzīvotājus, kā arī cilvēkus, kuri plāno šajā laikā doties uz Jūrmalu, ņemt vērā minētos satiksmes ierobežojumus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas