Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nedēļas nogalē Latvijā būs vēss un stipri līs

Nedēļas nogale Latvijā gaidāma vēsa un ar stipru lietu, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.Ceturtdien virs Norvēģijas dienvidiem veidojas ciklons, kas pakāpeniski virzīsies uz austrumiem un jau piektdienas vakarā sasniegs Baltijas jūru, bet brīvdienās šķērsos arī Latviju - līdz ar to gan piektdien pa dienu, gan arī brīvdienās ilgstoši līs, sestdien vietām nokrišņu daudzums sasniegs 15-20 milimetrus, kas atbilst stipram lietum.

Tāpat pakāpeniski pastiprināsies vējš, kas no dienvidaustrumiem, austrumiem pakāpeniski iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļrietumiem. Visstiprākais vējš gaidāms sestdien dienas laikā un svētdienas naktī, kad daudzviet vēja brāzmas sasniegs 15-18 metrus sekundē, piekrastes rajonos - 20-22 metrus sekundē.

Visvēsākā nakts šajā periodā gaidāma piektdien, kad visā teritorijā gaiss atdzisīs līdz +2...+7 grādiem, un arī dienas laikā šīs nedēļas nogalē gaisa temperatūra nepārsniegs +12...+16 grādus.

Savukārt, sākot no nākamās nedēļas sākuma, lietus mākoņi izklīdīs un laiks pakāpeniski kļūs siltāks, prognozē meteorologi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas