Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Negadījumos atkal cietuši vairāki bērni, tostarp viens izkritis pa logu

Aizvadītajā diennaktī Kurzemē trīs gadus veca meitenīte uzkāpusi pie loga un, izspiežot tā sietu, kritusi no apmēram metra augstuma un salauzusi roku, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola. Bērns nogādāts slimnīcā Rīgā.

Tāpat divi mazi bērni cietuši Latgalē. Vienā no negadījumiem gadu un sešus mēnešus veca meitenīte aizķērusi uz plīts esošu pannu ar karstu eļļu, tādējādi gūstot sejas, vaiga un rokas termiskus apdegumus.

Savukārt gadu un trīs mēnešus veca meitenīte Latgalē tikusi klāt pie vecmāmiņas medikamentiem. Pieaugušie notikušo pamanījuši, kad daļa medikamentu jau bijusi bērna mutē. Meitenīte nogādāta slimnīcā.

Mediķi atgādina, ka pieaugušajiem ļoti rūpīgi jāpiedomā pie bērnu rotaļāšanās vietām. Bērniem nevajadzētu rotaļāties virtuvē vai pie logiem, turklāt būtiski nodrošināt, ka bērni nevar tikt klāt pie mājās esošajiem medikamentiem.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1066 izsaukumus, no kuriem 235 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas