Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā jārēķinās ar palēninātu satiksmi

Šodien, pirms garajām maija brīvdienām, autobraucējiem, kas dosies ārpus Rīgas, jārēķinās ar palēninātu satiksmi pēcpusdienā un darba dienas beigās, atgādina Latvijas valsts ceļi (LVC), aicinot iespēju robežās plānot braucienus ārpus satiksmes "pīķa stundām".

Tāpat LVC atgādina, ka, plānojot braucienus, jārēķinās, ka valsts ceļu tīklā norisinās remontdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Patlaban lielākie satiksmes ierobežojumi remontdarbu dēļ ir Rēzeknes apvedceļa posmā no Greivuļiem līdz Greiškāniem, kur ceļā jāpavada līdz pat 45 minūtēm, tik pat daudz laika būs nepieciešams arī ceļā uz Kuldīgu pa reģionālo autoceļu Tukums-Kuldīga, bet apmēram 30 minūtes būs nepieciešamas, lai izbrauktu remontējamo posmu no Kūlu kapiem līdz Kuldīgas novada robežai uz autoceļa Kuldīga-Saldus.

Remontdarbi notiek arī citos ceļu posmos. Uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām starp rotācijas apļiem satiksmi vienā posmā regulē luksofori un ātruma ierobežojums ir 50 un 70 kilometri stundā (km/h).

Uz Vidzemes šosejas Augšlīgatnē turpinās Līgatnes upes caurtekas remontdarbi. Satiksme tiek regulēta ar luksoforu. Noteikti ātruma ierobežojumi 30, 50 un 70 km/h un platuma ierobežojums 3,25 m. Posma šķērsošana prasa vismaz desmit minūtes.

Uz Daugavpils šosejas uz ceļa pārvada pār dzelzceļu netālu no Lūbastes satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem, vadstatņiem un ceļazīmēm. Noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Pie autoceļa Grebņeva-Rēzekne krustojuma ar Rēzeknes apvedceļu no rotācijas apļa līdz Rēzeknes pilsētas robežai satiksme tiek regulēta ar luksoforu, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir desmit minūtes.

Uz Valmieras šosejas posmā no Raganas līdz Valmierai ir atsākta ribjoslu izbūve. Darbu zonās noteikti ātruma ierobežojumi un sašaurināta brauktuve.

Remontdarbi un satiksmes ierobežojumi notiek arī uz reģionālajiem autoceļiem. Uz autoceļa Pļaviņas-Madona posmā no Pļaviņām līdz Aiviekstei četros posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforiem. Remontposma šķērsošana var prasīt 25 minūtes.

Uz autoceļa Iecava-Stelpe no Nīzeres līdz autoceļam Ķekava-Skaistkalne ātrums ierobežots līdz 70 un 50 km/h un paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir līdz desmit minūtēm. Autoceļa Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža posmā no Daugavpils apvedceļa līdz Silenei satiksme tiek regulēta ar luksoforu un ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h. Remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes.

Autoceļa Kuldīga-Skrunda posmā no Ganību ielas Kuldīgā līdz Pelču pagriezienam satiksme divos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h, savukārt platuma ierobežojums ir 3 m. Remontposma šķērsošana var prasīt 20 minūtes. Autoceļa Pūre-Auce-Grīvaiši posmā no Dorupes līdz krustojumam ar autoceļu Dobele-Krimūnas-Zaļenieki noteikts ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h un remontposma šķērsošana var prasīt līdz 20 minūtēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas