Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Pirmssvētku invalīdu rokdarbu tirdziņš šogad darbosies Dominā

Tradicionālais invalīdu rokdarbu tirdziņš, kas vairākus gadus pirms Ziemassvētkiem notika sporta namā Daugava, šogad no trešdienas, 16.decembra, būs atrodams tirdzniecības centrā Domina Shopping, vēsta Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta (IMSA) fonda priekšsēdētāja Aina Giptere.

Tirdziņš būs atrodams tirdzniecības centrā Domina Shopping, kas atrodas pie Zemitāna tilta, Ieriķu ielā 3, kur apmeklētāji no 16. līdz 30.decembrim varēs iepazīties ar stipriem un dzīvespriecīgiem rokdarbniekiem un par demokrātisku samaksu iegādāties ar mīlestību radītas Ziemassvētku dāvanas.

Savu veikumu piedāvās iegādāties vairāk nekā 40 rokdarbnieki, kuri pārstāv Rīgas, Dobeles, Ogres, Apes, Jēkabpils, Babītes novada, Ropažu, Olaines, Cēsu, Kokneses un Ādažu novada invalīdu biedrības.

"Nav noslēpums, ka cilvēkiem ar īpašām vajadzībām ir nepieciešams lielāks gan morālais, gan materiālais atbalsts, tāpēc priecē tas, ka mūsu valstī ir uzņēmumi, kuri izprot šo situāciju un vēlas palīdzēt," norādījusi fonda vadītāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas