Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Policija meklē pie zagļa atrastu lietu īpašniekus

Valsts policija meklē attēlā redzamo, iespējams, zagto zeltlietu īpašniekus, kuras izdevies atgūt aizturot zagli, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Pirmdien, 30.jūnijā, Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma zvanu no kādas mājas saimnieces Asaros, ka mājoklī veikta zādzība. Garnadzis iekļuva 1980. gadā dzimušas sievietes mājoklī un nozaga datoru.

Policijas darbinieki, veicot operatīvās izmeklēšanas darbības, atklāja iespējamo aizdomās turamo personu. Tajā pašā dienā patruļpolicijas darbinieki aizturēja kādu 1981. gadā dzimušu vīrieti, kurš atzinās datora zādzībā. Pārbaudot aizturēto vīrieti, policisti viņa mantās atrada arī zelta izstrādājumus un citas lietas, kas, iespējams, ir zagtas.

Aizturētais vīrietis tikai nesen ieradies Jūrmalā, un jau vairākas reizes nonācis policistu redzeslokā. Pret viņu jau ir sākts kriminālprocess par narkotiku lietošanu.

Likumsargi informē, ka šobrīd pret viņu ir sākts vēl viens kriminālprocess, šoreiz par zādzību, kas izdarīta, iekļūstot dzīvoklī. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Policisti meklē, iespējams, zagto zeltlietu īpašniekus. Tādēļ, ja atpazīsti attēlā redzamās rotas un lietas kā savas, zvaniet uz tālruņa numuriem: 67075111 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas