Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policija Rebenoka advokātu birojā veikusi dokumentu pārbaudi

Valsts policija ieradusies noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka advokātu birojā Rebenoks & Vilders un veikusi ar Rebenoku saistīto dokumentu pārbaudi, noskaidroja aģentūra LETA.

Rebenoka partneris minētajā birojā Jānis Vilders aģentūrai LETA teica, ka viņš komentārus nesniegs un nevarot apstiprināt, vai birojā varētu būt notikusi kratīšana. "Negribu analizēt izmeklēšanu kā tādu," piebilda jurists.

Advokātu birojs atrodas Rīgā, Blaumaņa iela. Šajā adresē aģentūra LETA novēroja, ka uz advokātu biroja durvīm redzamas, iespējams, policijas atstātās zīmogojuma pēdas.

Cits Rebenoka kolēģis, jurists Mārtiņš Krieķis aģentūrai LETA apstiprināja, ka policija bijusi birojā un veikusi ar Rebenoku saistīto dokumentu pārbaudi.

"Tā bija ļoti korekta procesuālā darbība, kas tika veikta birojā. Tika pārbaudīti visi dokumenti. Rutīnas darbība," norādīja Krieķis.

Valsts policijā aģentūrai LETA komentārus par izmeklēšanas darbībām nesniedza.

Jau ziņots, ka naktī uz 20.septembri Langstiņos tika nogalināts zvērināts advokāts Rebenoks, bet viņa partneris Ingus Balandins ievainots.

Policija informēja, ka trīs maskās tērpti noziedznieki advokāta Rebenoka mājā iebrukuši, uzlaužot durvis, un savus upurus tie situši ar rokām, kājām un turpat atrastiem dēļiem, bet no notikuma vietas aiznesuši līdzi dārgus rokaspulksteņus un juvelierizstrādājumus.

Laupītāji upurus pārsteiguši, nezvanot pie durvīm, bet ielaužoties no pagalma puses. Policija vēl skaidros, vai ielaušanās pa durvīm notikusi pirms saimnieku atgriešanās vai jau pēc tam. Policija notikuma vietā ieradusies pēc tam, kad noziegumā cietušais Balandins vērsies pēc palīdzības pie kaimiņiem, jo viņam pašam telefons ticis atņemts.

Lai arī policija izvirzījusi un strādā pie divām galvenajām versijām, proti, noziegums paveikts laupīšanas nolūkā vai arī saistībā ar Rebenoka profesionālo darbību, policija norādījusi, ka patlaban noziegums neizskatās pēc pasūtījuma slepkavības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas