Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Premjers: Nav uzstādījums ik pāris mēnešus mainīt kādu ministru

Nav uzstādījums ik pāris mēnešus valdībā mainīt kādu ministru, tāpēc jācer, ka atsevišķi ministri ņems vērā izteiktos iebildumus un savas kļūdas koriģēs, ceturtdienas rītā Latvijas televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" teica premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība).

Viņš atzina, ka ir izteicis pārmetumus par izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (Reformu partija) darbību, taču nav nosaucis nekādus datumus, līdz kuriem ministram būtu jāatskaitās par kādiem konkrētiem jautājumiem. Tāpat valdības vadītājs cer, ka Nacionālā apvienība (NA) "nevajadzīgi nevilcināsies" ar kultūras ministra kandidāta izvirzīšanu, jo šis amats, kopš premjers pieprasīja Žanetas Jaunzemes-Grendes demisiju saistībā ar augošo konfliktu ar Latvijas Nacionālo operu, jau kādu laiku ir vakants un viņa pienākumus izpilda tieslietu ministrs Jānis Bordāns (NA).

"Nacionālā apvienība vēlējās redzēt vienošanos par budžetu un tad lemt par kulūras ministra kandidātu. (..) viņiem sarunās par to ir atgādināts," teica Dombrovskis.

Tāpat viņš izteica cerību, ka Reformu partija pietiekami laicīgi pirms 1.decembra, kad amatu atstās vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs, izvirzīs viņa amata pēcteča kandidatūru. Pašlaik tādas konkrēti neesot zināmas, LTV raidījumā sacīja premjers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas