Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rīgā varētu atgriezties otrs prāmis

Tallink meklējot otru kuģi, taču uzņēmuma statistikas rādītāji pagaidām neiepriecina, otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Bija iecerēts, ka jau šā gada 16. martā maršrutā Rīga–Stokholma atgriezīsies otrs kuģis, pērnā gada beigās runāto ar galveno kompānijas akcionāru Ennu Pantu atstāsta Rīgas vicemērs un Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs Andris Ameriks.

Pēc viņa teiktā, Tallink arvien ir interese šo maršrutu saglabāt. Taču šobrīd esot grūti atrast piemērotu ledus klases kuģi. Kolīdz tāds būs pieejams, līnijā atgriezīsies otrais prāmis, saka Ameriks.

Tallink kā biržas uzņēmumam šobrīd nav nekādu paziņojumu par Rīgas–Stokholmas līniju, norādīja Tallink mārketinga un pārdošanas direktore Baiba Muceniece. DB gan rakstījis (23.07.2014.), ka laikā, kad kompānija pārcēla prāmi Romantika uz Tallinas–Stokholmas maršrutu, viņa neizslēdza iespēju, ka nākotnē maršrutā Rīga–Stokholma atkal varētu kursēt divi prāmji.

AS Tallink Grupp toreiz lēmumu par viena prāmja noņemšanu pieņēma, lai uzlabotu darbības efektivitāti un rentabilitāti. Tas, ka nokļūšanai Zviedrijā jāizmanto, piemēram, ģeogrāfiski attālākā Ventspils osta, noteiktiem pārvadātājiem rada problēmas, norāda autopārvadātāju asociācijas Latvijas auto prezidents Valdis Trēziņš. Pēc viņa teiktā, komersantiem par ikdienas prāmju satiksmes atjaunošanu no Rīgas uz Stokholmu interese būtu, jo pārvadājumu tehnoloģija bijusi atstrādāta.

Visu rakstu Rīgā varētu atgriezties otrs prāmis lasiet 7. aprīļa laikrakstā Dienas Bizness.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas