Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas lidostā atjaunota lidmašīnu satiksme

Uzlabojoties redzamībai, lidosta Rīga ir atjaunota lidmašīnu satiksme, portālam Diena.lv norādīja lidostas Rīga pārstāve Sarmīte Bunka-Briljonka.

Pirms plkst.14 lidostā nolaidās pirmie četri reisi - no Frankfurtes, Maskavas, Briseles un Helsinkiem. Ceļu atpakaļ uz Rīgu sākušas arī vairākas airBaltic lidmašīnas, kas otrdien tika novirzītas uz citu valstu lidostām. Arī reisu izlidošana lidostā ir atsākta, apstirpināja S.Bunka-Briljonka.

Lidostas rīcībā esošā informācija liecina, ka šovakar ap plkst.22 redzamība atkal pasliktināsies, tādēļ lidostas Rīga pārstāvji aicina pasažierus pirms došanās uz lidostu sazināties ar aviokompāniju, kā arī sekot līdzi informācijai lidostas mājaslapā www.riga-airport.com vai zvanot uzziņu dienestam pa tālruņa numuru 1187, lai uzzinātu, kā tiks orgnizēta situācija lidostā.

Jau ziņots, ka biezās miglas dēļ, kas otrdienas rītā pārsteidza galvaspilsētu, ievērojami kavēta lidmašīnu satiksme lidostā Rīga. Kavējas vairāk nekā desmit reisu ielidošana, bet vēl vairāki lidojumi novirzīti uz citām lidostām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas