Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Rotācijas apļos pie Tīnūžiem tiks ierobežota satiksme

Rotācijas apļos pie Tīnūžiem rīt, 16.septembrī, un 17.septembrī plānoti asfaltēšanas darbi, kas var būtiski ietekmēt satiksmi, informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Abas dienas autoceļa Ulbroka-Ogre 20.kilometrā esošajos divos rotācijas apļos - pie krustojuma ar autoceļu Inčukalns-Ropaži-Ikšķile un pie pagrieziena uz autoceļu Tīnūži-Koknese, notiks asfaltēšanas darbi, kas varētu būtiski ietekmēt satiksmi.

Asfaltēšanas laikā satiksme pilnībā netiks slēgta, tā tiks organizēta ar satiksmes regulētājiem, tomēr autovadītājiem jāņem vērā, ka rotācijas apļu šķērsošana varētu prasīt papildus vismaz 25 minūtes. Tāpēc aicinām autovadītājus šajās dienās iespēju robežas izvēlēties citu braukšanas maršrutu.

Reģionālā autoceļa Ulbroka-Ogre posma no autobusu pieturvietas Bunči līdz pagriezienam uz autoceļu Tīnūži-Koknese seguma izlīdzinošā frēzēšana un jaunas dilumkārtas ieklāšana tika uzsākta augusta sākumā. Ikdienā objektā ieviesti ātruma ierobežojumi, kā arī vienā posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

Būvdarbus veic SIA Union Asphalttechnik, un tos plānots pabeigt oktobra otrajā pusē. Būvdarbu izmaksas ir 931 630 eiro.

Kā ziņots, Latvijas ceļu remontiem šogad pieejami 250 miljoni eiro, vairāk nekā 100 miljoni eiro no šīs naudas ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums. Šogad visvairāk remontēs posmus uz Liepājas, Siguldas un Jelgavas šosejas. Šogad plānots sakārtot ap 1000 kilometrus garus autoceļu posmus - 300 kilometrus valsts galveno ceļu, 500 kilometrus valsts reģionālās nozīmes ceļu un 200 kilometrus valsts vietējās nozīmes ceļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas