Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Smagajā avārijā uz Jūrmalas gatves cietušais vīrietis nācis pie samaņas; autobusa šoferis šoka stāvoklī (papildināts 15:02)

Pagājušajā piektdienā Rīgā, Jūrmalas gatvē, smagajā avārijā cietušais vīrietis nācis pie samaņas, savukārt Rīgas satiksmes (RS) autobusa šoferis joprojām atrodas šoka stāvoklī un saņem psiholoģisku palīdzību.

Vīrietis gan joprojām atrodas Intensīvās terapijas klīnikā, un ārsti viņa stāvokli raksturo kā smagu, tomēr ar pozitīvu dinamiku, informēja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Savukārt avārijā cietusī sieviete šodien no slimnīcas tiks izrakstīta.

RS preses sekretārs Viktors Zaķis pastāstīja, ka autobusa šoferis, kas pagājušajā nedēļā tika iesaistīts smagajā avārijā Jūrmalas gatvē, joprojām atrodas šoka stāvoklī un saņem psiholoģisku palīdzību. RS ir sadarbība ar krīžu centru Skalbes, kas šādās situācijās sniedz psihologa atbalstu negadījumā iesaistītajām personām. Veselības stāvokļa dēļ vadītājs pašlaik darba pienākumus neveic.

Zaķis pastāstīja, ka no autobusa vadītāja paņemts paskaidrojums pēc avārijas, taču norādīja, ka tam ir informatīvs raksturs, jo avārijas apstākļus izmeklē policija. Viņš arī sacīja, ka, pēc RS pārstāvju rīcībā esošās informācijas, autobusa šoferis avārijas dienā nebija lietojis apreibinošas vielas.

Avārijā iesaistītajam autobusam ir bojāts kreisais spārns, bet tā remonta izmaksas joprojām tiek aprēķinātas, sacīja Zaķis. 

Jau ziņots, ka piektdien Jūrmalas gatvē notikušajā smagajā avārijā  automašīna Alfa Romeo sadūrās ar Rīgas satiksmes autobusu. Avārijā bojā gāja arhitekts Matīss Mailītis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša informēja, ka avārijā smagi cieta divi vīrieši, kuri ar ļoti smagām traumām nogādāti Austrumu slimnīcā. Avārijā cieta arī 29 gadus veca sieviete.

Potetinova toreiz minēja, ka vissmagāk cietušā vīrieša avārijā gūtās traumas nebija savienojamas ar dzīvību un viņš slimnīcā mira. 

Zaķis aģentūrai LETA pastāstīja, ka autobuss braucis Piņķu virzienā, kad tā joslā iebraukusi Alfa Romeo. Bijusi ļoti spēcīga sadursme, kā rezultātā nopietni cietuši visi vieglās automašīnas pasažieri, kurus bez papildspēku iesaistes nav bijis iespējams izcelt no avarējušā auto.

(ziņa papildināta ar 4.-6.rindkopu)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas