Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 25. jūnijs
Maiga, Milija

Specvienība Omega pārbauda aizdomīgu priekšmetu, kas izrādās slēpņošanas spēles konteiners

Vecrīgā trešdien pretterorisma vienība Omega pārbaudījusi aizdomīgu priekšmetu, taču spridzināšanas draudus nav konstatējusi - priekšmets, par kuru ziņots policijai, izrādījās slēpņošanas spēlse Geocaching ietvaros izvietots konteiners.

Ap plkst.14 Valsts policija saņēma informāciju, ka Palasta ielā 4 uz ielas atrodas aizdomīgs priekšmets. Kā šādos gadījumos ierasts, notikuma vietā ieradās specvienība Omega. Speciālisti, pārbaudot priekšmetu, nekādus draudus nekonstatēja, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska.

Atrastais priekšmets atgādināja slēpņošanas spēles konteineru ar koordinātām. Tomēr, lai pārbaudītu visus, apstākļus policijā sākta resoriskā pārbaude.

Jau ziņots, ka arī otrdien policija bija saņēmusi informāciju, ka 11. novembra krastmalā blakus brauktuvei zaļajai zonai ir novietots aizdomīgs priekšmets, kas līdzinājies mucai. Kā ierasts šādos gadījumos, ieradās pretterorisma vienība Omega, lai veiktu pārbaudi.

Specvienība konstatējusi, ka atrastais priekšmets nav sprādzienbīstams. Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri ziņo par šādiem aizdomīgiem priekšmetiem.

Top komentāri

Žans
Ž
ļaudis, nepostiet slēpņošanas konteinerus !!!!
"Specvienība
&
"Omega" pārbaudījusi aizdomīgu priekšmetu, taču spridzināšanas draudus nav konstatējusi - priekšmets, par kuru ziņots policijai, izrādījās pamestas vecas apakšbikses." Manuprāt, apmēram, šādai ziņai līdzinās tas, ko Omega ir darījusi.
epitets
e
https://www.facebook.com/epitets/posts/1538672262852201?ref=notif&notif_t=like&notif_id=1495635851335275
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas