Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Spēku, sparu un mazliet veiksmes

Uz Parīzi ceturtdien devās arī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš apmeklēs olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju un nedēļas nogalē gaidāmās sporta sacensības, atbalstot šāvējus Agati Rašmani un Lauri Strautmani, kā arī tenisisti Aļonu Ostapenko.

Mēs tiekamies ceļā uz Parīzi, un laikam jau visiem skaidrs, ko darīsiet Francijas galvaspilsētā.

Šoreiz divi jautājumi. Apmeklēt olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju un just līdzi mūsu sportistiem – manās pirmajās spēlēs tā laikam būs šaušana un teniss –, kā arī piedalīties Francijas prezidenta rīkotajā sporta samitā.

Ko jūs gaidāt no Latvijas izlases un novēlat tai?

Laikam jau jebkurš gaida kādu augstu un godalgotu vietu, bet, protams, mēs visi jutīsim līdzi ikvienam mūsu sportistam. Vēlu viņiem spēku, sparu un, protams, mazliet veiksmes.

Medaļas var pacelt visas nācijas pašapziņu!

Protams, mēs visi vēlētos, lai tiktu izcīnītas pēc iespējas augstākas vietas un būtu medaļas, bet bieži esam redzējuši, ka mūsu sportisti spēj sagādāt prieku arī tikai cīnoties, parādot savu vēlmi pēc panākumiem. Ne vienmēr paveicas, kādreiz varbūt nospēlē nejaušības faktors, taču, protams, pirmā, otrā un trešā vieta jeb medaļas ir tas, kas ļoti motivē. Tomēr, ja cilvēki redz, ka sportists un viņu atbalstošā komanda ir strādājuši un cenšas, dažreiz pats šis sportiskais gars ir pat svarīgāks nekā medaļa. Kā mēs smējāmies, vienam otram zelts nebija tik vērtīgs kā mūsu hokeja izlasei bronza.

Kāda ir jūsu paša attieksme pret sportu, īpaši ņemot vērā, ka jūsu adjutants ir pasaules līmeņa pludmales volejbola tiesnesis un arī fotogrāfs daudzas reizes bijis olimpiskajās spēlēs?

Manā komandā ir ne viens vien sportists, arī apsardzē. Ir lietas, par kurām es tiešām priecājos un sekoju līdzi. Mana attieksme ir maksimāli pozitīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas