Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs uzdod skaidrot situāciju par VP darbinieku iespējamo iesaistīšanos negodprātīgā eksāmenu kārtošanā

Iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs, tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs (Vienotība) ir uzdevis Valsts policijai noskaidrot situāciju par iespējamo Valsts policijas iesaistīšanos negodprātīgā eksāmenu kārtošanā, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Jau ziņots, ka Latvijas Universitātes (LU) Juridiskā fakultāte piektdien plānoja iekšlietu ministra pienākumu izpildītājam A.Štokenbergam nosūtīt ziņojumu par konstatētajiem iekšlietu iestādēs strādājošo studentu pārkāpumiem valsts pārbaudes darba laikā.

A.Štokenbergs ir uzdevis Valsts policijas priekšniekam Artim Velšam noskaidrot, cik pamatoti ir LU Juridiskās fakultātes izteiktie pārmetumi par bijušo Policijas akadēmijas – tagad Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studentu, kuri uz valsts eksāmeniem ieradušies aprīkoti ar papildu ierīcēm, iespējamo saistību ar Valsts policiju.

Tieslietu ministrs ir informēts, ka LU pasniedzējiem radušās aizdomas par it kā operatīvo dienestu darbību veikšanai paredzētu saziņas ierīču izmantošanu valsts eksāmenu laikā.

Vienlaikus ministrs aicināja LU norādīt konkrētas personas, par kuru rīcību augstskolai ir radušās aizdomas, lai varētu pārbaudīt, vai tās strādā Iekšlietu ministrijas sistēmā. Tāpat viņš aicināja augstskolu uz savlaicīgu sadarbību, kas ļautu daudz efektīvāk reaģēt uz šāda veida pārkāpumiem nākotnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas