Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Suntažos jau teju diennakti turpinās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka dzēšana

Tupinās ugunsgrēka dzēšana Suntažos, kur izsaukums tika saņemts vakar plkst. 13.36, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Saskaņā ar sākotnējo informāciju dega kokmateriāli, bet ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg kokzāģētavas ēku komplekss, kas sastāv no noliktavas, remonta boksiem, ofisa telpām, virpošanas ceha kopumā 800 kvadrātmetru platībā, kā arī skaidas 150 kubikmetru apjomā, šķelda 300 kubikmetru apjomā, granulu un kokmateriālu krāvums 300 kvadrātmetru platībā. Plkst.16.24 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts. Dzēšanas darbu laikā cieta divi ugunsdzēsēji glābēji, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, uz ieslēgtas plīts bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, saimniecības ēka, celtniecības vagons, elektroinstalācijas vadi,  labības lauks, divos gadījumos labības rugāji, trīs vieglās automašīnas, traktors un atkritumu savākšanas telpa.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 18. augusta plkst. 06.30 līdz 19. augusta plkst. 06.30, VUGD saņēma 43 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Partijām nav skaidru vēstījumu vēlēšanu kampaņās

Par Eiroparlamenta vēlēšanu potenciālajiem rezultātiem, politisko situāciju kopumā un Augstākās Tiesas lēmumu publicista Lato Lapsas lietā ar polittehnologu un publicistu Jurģi Liepnieku sarunājas la...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas