Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ūdens peldvietās jūnijam neraksturīgi silts

Upēs un ezeros, kā arī Vidzemes piekrastē un atklātā jūrā Kurzemes rietumkrastā ūdens ir jūnijam neraksturīgi silts, savukārt Rīgas līča rietumu piekrastē ūdens kļuvis auksts, liecina dati no Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra un satelītiem.

Vēja ietekmē posmā no Kolkas līdz Jūrmalas rietumu daļai ūdens temperatūra Rīgas līcī ir aptuveni +10..+14 grādi. Vidzemes piekrastē - no Jūrmalas austrumu daļas līdz Igaunijas robežai - ūdens ir siltāks, tā temperatūra vietām sasniedz +23..+24 grādus.

Sauszemes vēja ietekmē ūdens temperatūras pazemināšanās iespējama arī Rīgā un citviet Latvijas piekrastē. Mīlgrāvī ūdens temperatūra noslīdējusi no +25 grādiem pirmdien līdz +18 grādiem otrdienas rītā.

Otrdien plkst.8.30 ūdens temperatūra Skultes ostā bija +23,3 grādi, Salacgrīvas ostā +24,4 grādi. Mērsragā ūdens temperatūra svārstījās ap +14 grādiem, Rojā tā bija noslīdējusi zem +13 grādiem, bet Kolkā sasniedza +20 grādus.

Liepājas un Ventspils ostā ūdens temperatūra svārstās ap +20 grādiem.

Lielākajā daļā upju un ezeru ūdens temperatūra otrdienas rītā ir +20..+26 grādi. Pirmdienas pēcpusdienā dažviet, piemēram, Mūsā pie Bauskas, ūdens temperatūra pārsniedza +28 grādus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas