Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ūdens temperatūra upēs vietām sasniegusi +23 grādus

Ūdens temperatūra daudzviet Latvijas upēs sasniegusi +20 grādu atzīmi, bet vietām pat +23 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumi.

Visaugstākā ūdens temperatūra ir Zemgales upēs - Lielupē tā sasniegusi +22 grādus, bet pie Mežotnes pat +23,2 grādus. Arī Mūsā pie Bauskas ūdens temperatūra ir pakāpusies līdz +22,5 grādu atzīmei.

Ap +20, +21 grādu augsta ūdens temperatūra ir atsevišķos Ventas posmos.

Tikmēr Vidzemes lielajās upēs ūdens temperatūra ir atšķirīga - Daugavā tā pārsvarā ir ap +20 grādiem, savukārt Gaujā tā ir no +16 grādiem Siguldā un Valmierā līdz +20,9 grādiem Carnikavā. Tikmēr Salacā pie Mazsalacas ūdens sasilis līdz +22,1 grādam. Aiviekstē pie Lubānas ūdens iesilis līdz +20,9 grādiem.

Ezeros ūdens temperatūra pārsvarā ir pārsniegusi +19 grādu atzīmi - Usmas ezerā fiksēti +19,8 grādi, Ķīšezerā ir +19,4 grādi, Sventes ezerā +19,1 grāds, bet Rāznas ezerā temperatūra ir zemāka - ap +17,6 grādiem.

Dažāda ūdens temperatūra ir fiksēta arī jūras piekrastē - ja Ventspilī ir vien +13,3 grādi, tad Kolkā fiksēta +19,1 grāda temperatūra, Salacgrīvā ir +19,2 grādi, bet Mērsragā - +20 grādu temperatūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas