Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valsts ceļu tīklā šonedēļ remontdarbi notiek vairāk nekā 80 posmos

Valsts ceļu tīklā šonedēļ remontdarbi notiek vairāk nekā 80 posmos, bet visvairāk būvdarbu posmu ir uz reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja Latvijas valsts ceļi.

Šonedēļ Zemgalē sākas būvdarbi uz autoceļa Jelgava- Iecava pie Garozas, bet Kurzemē - autoceļa Līgas- Kandava- Veģi posmos no Līgām līdz pagriezienam uz Pūcēm un no Sabiles līdz Veģiem.

No pirmdienas atjaunoti ierobežojumi remontposmos, kur tie bija samazināti svētku brīvdienās. Uz Ventspils šosejas no Talsiem līdz Aizupēm ieviests papildu luksoforu posms, bet posmā no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi turpinās plaši ierobežojumi, tāpēc šo posmu ieteicams apbraukt, izmantojot maršrutu pa Liepājas šoseju. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 50 minūtes.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem pašlaik ir Valmieras šosejas posmā no Kalnozoliem līdz Rubenei, kur vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforu un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 23 minūtes.

Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā viena braukšanas josla, un posma šķērsošanai nepieciešamas 20-45 minūtes.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir autoceļa Rīga- Ērgļi posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Tīnūžiem, kur it līdz septiņiem luksoforu posmiem, posma šķērsošanas laiks - stunda un 40 minūtes. Posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Inčukalns- Ropaži- Ikšķile un Ulbroka- Ogre.

Autoceļa Butnāri- Saldus- Ezere posmā no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai ir līdz astoņiem luksoforu posmiem, paredzamais posma šķērsošanas laiks - pusotra stunda

Autoceļa Smiltene- Gulbene posmā no pagrieziena uz Ranku līdz Gulbenei ir līdz sešiem luksoforu posmiem, posma šķērsošanas nepieciešama stunda. Autoceļa Limbaži- Salacgrīva posmā no Korģenes līdz Vecsalacai vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforiem, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 50 minūtes.

Autoceļa Smiltene- Valka posmā no Valkas novada robežas līdz Valkai divi luksoforu posmi, paredzamais posma šķērsošanas laiks 50 minūtes. Autoceļa Pļaviņas- Madona- Gulbene posmā no Madonas līdz Dzelzavai ir trīs ar luksoforu regulēti posmi, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks - 40 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas