Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VNĪ Par 452 600 eiro atjaunos KNAB centrālā biroja ēkas fasādi

VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) par 452 600 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa atjaunos Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) centrālā biroja ēkas, Citadeles ielā 1, Rīgā, fasādi, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Renārs Griskevičs.

Viņš informēja, ka darbus veiks SIA Labā māja Latvija par līgumcenu 452 630,48 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Kompānija uzvarēja atklātā iepirkuma konkursā starp trim pretendentiem.

Darbus plānots pabeigt 2021.gada pavasarī - darbus plānots veikt četru mēnešu laikā no objekta nodošanas būvuzņēmējam. Daļai darbu izpildes piesaistīts piegādātājs ar industriālās drošības sertifikātu un atbilstošu personālu.

Griskevičs skaidroja, ka KNAB fasādes atjaunošana ir loģisks turpinājums VNĪ iepriekš veiktajiem darbiem nama iekštelpu pielāgošanai institūcijas vajadzībām.  

VNĪ valdes priekšsēdētājs atzīmēja, ka tas bija viens no organizatoriski sarežģītākajiem VNĪ īstenotajiem telpu pielāgošanas projektiem, jo bija jāizpilda paaugstinātas drošības prasības. Iepriekšējo būvdarbu gaitā tika veikta pilnīga jumta seguma nomaiņa, visu ēkas inženierkomunikāciju tīklu pārbūve, mūsdienīga energoefektīva apgaismojuma un stiklotās iekšpagalma fasādes ierīkošana, telpu pārplānošana atbilstoši biroja vajadzībām, nesošo konstrukciju pastiprināšana atbilstoši plānojumam, kā arī apdares un citi darbi. 

Biroja telpu pielāgošana KNAB vajadzībām Rīgas vēsturiskā centra teritorijā izvietotajā 1875.gadā celtajā ēkā notika laika posmā no 2015. līdz 2018.gadam. Iepriekš ēka bijusi mājvieta VID Rīgas muitas reģionālajai iestādei.

Ēka Citadeles ielā 1, Rīgā, kļuva par KNAB mājvietu 2018.gada pavasarī.

VNĪ dibināta 1996.gadā, un tās vienīgā īpašniece ir Finanšu ministrija.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas