Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VUGD šovakar devies jau uz pieciem izsaukumiem par uz automašīnām vēja nogāztiem kokiem

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šovakar devies jau uz pieciem izsaukumiem par uz automašīnām uzkritušiem vēja nolauztiem kokiem.

VUGD mikroblogošanas vietnē "Twitter" izplatīja aicinājumu šovakar īpaši rūpīgi izvērtējiet, kur novietot savu automašīnu, jo jau piecas reizes Rīgā dienests devies uz izsaukumiem, kuros koki ir uzkrituši uz automašīnām.

Tikmēr kopumā šovakar VUGD devies uz vairāk nekā 30 izsaukumiem, lielākoties Vidzemē un Rīgā, novēršot vēja radītus postījumus.

Kā ziņots, pirmdien pēc plkst.16 novērojumu stacijā Rīgas centrā ziemeļu vējš brāzmās pastiprinājās līdz 25 metriem sekundē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Tas ir lielākais Latvijā reģistrētais vēja ātrums kopš šā gada aprīļa sākuma.

Daugavgrīvā fiksētas vēja brāzmas līdz 21 metram sekundē, savukārt citās novērojumu stacijās Latvijā ziemeļvēja ātrums brāzmās nav pārsniedzis 20 metrus sekundē.

Brīdinājums par spēcīgu vēju galvaspilsētā un citviet Rīgas līča piekrastē spēkā līdz otrdienas rītam. Visā valsts austrumu pusē līdz otrdienas rītam spēkā dzeltenā līmeņa brīdinājums par lietavām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas