Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Zatlers saņēmis luksusa klases Audi

Militārajai policijai, kas veic amatpersonu apsardzi, ir nodots bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera ekskluzīvais auto. V.Zatlers ir saņēmis Aizsardzības ministrijas (ĀM) izsludinātā konkursa uzvarētāja SIA Moller Auto Latvia piegādāto, 65 000 latu vērto luksusa klases automašīnu Audi, ziņo portāls db.lv.

V.Zatlera jaunais auto ir 2012. gadā ražotais limuzīna klases pilnpiedziņas automašīnas Audi A8 Long 4,2 FSI Quattro TipTronic melnā metāliskā krāsā. Db.lv vēsta, ka automašīnas cena bez pievienotās vērtības nodokļa ir 53 500 latu, bet tā pilna cena ir 65 300 latu.

Kā vēstīts, konkursā kopumā pieteicās divi pretendenti. Konkursa rezultātā tika izvēlēts pretendents, kas piedāvāja lētāko cenu. Limuzīna cena nedrīkstēja pārsniegt 87 000 latu.

Kā iepriekš vēstīja portāls pietiek.com, konkursa tehniskajā specifikācijā ietvertās prasības tikai daļēji var izskaidrot ar Militārās policijas izvirzītajiem drošības apsvērumiem, jo pieprasītas arī tādas "ekstras", kas liek domāt par limuzīna nākamo saimnieku vēlmēm.

Piemēram, noteikts, ka limuzīnam jābūt melnā krasā, bet salona apdarei – no brūnas ādas, tāpat salonā jābūt koka apdares dekoram, audio sistēmai ar skaļruņiem priekšā un aizmugurē, kā arī dalītai klimata kontrolei priekšā un aizmugurē. Bet automašīnas salonam jābūt izklātam ar velūra paklājiem. Diskusiju gaitā ievērojama daļa "ekstru" no prasību saraksta tika izsvītrota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas