Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Izvirzītas apsūdzības Pelosi mājā iebrukušajam

ASV varasiestādes izvirzījušas apsūdzības amatpersonas nolaupīšanas un slepkavības mēģinājumā 42 gadus vecajam Kalifornijas iedzīvotājam Deividam Depapem, kurš piektdien ielauzās ASV Kongresa apakšnama spēkeres Nensijas Pelosi mājās Sanfrancisko un uzbruka viņas vīram ar āmuru, vēsta Deutsche Welle.

ASV Tieslietu departaments pirmdien apsūdzēja nūdistu aktīvistu un sazvērestību teoriju popularizētāju D. Depapi uzbrukumā ASV amatpersonas ģimenes loceklim, šādi vēršoties pret amatpersonu par tās pienākumu pildīšanu. Un par mēģinājumu nolaupīt N. Pelosi. Savukārt Sanfrancisko apgabala prokurore Brūka Dženkinsa izvirzīja uzbrucējam apsūdzības par slepkavības mēģinājumu, ielaušanos īpašumā, uzbrukumu ar letālu ieroci, pārinodarījumu un brīvības ierobežojumu senioram. B. Dženkinsa medijiem pastāstīja, ka uzbrucējs bija apzināti par mērķi izraudzījies N. Pelosi un viņas māju. D. Depape esot plānojis saņemt N. Pelosi ķīlniekos un salauzt viņai kāju ceļu bļodiņas, lai viņa būtu spiesta ierasties Kongresā ratiņkrēslā. Tas būtu brīdinājums citiem Kongresa locekļiem, ka "viņu rīcībai ir sekas".

Taču, kad D. Depape ielauzās īpašumā, izcēlās cīņa ar 82 gadus veco Polu Pelosi, kuram uzbrucējs ar āmuru iesita pa galvu. Tiek prognozēts, ka P. Pelosi pilnībā atlabs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits