Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Forbes par ietekmīgāko cilvēku pasaulē jau atkal atzīst Putinu

Prestižā žurnālā Forbes pasaules ietekmīgāko cilvēku topa pirmajā vietā šogad ierindots Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kuram seko Vācijas kanclere Angela Merkele un ASV prezidents Baraks Obama. 

Pēc Obamas ceturtajā vietā ierindots pāvests Fracisks, tālāk Ķīnas līderis Sji Dzjiņpins un Microsoft vadītājs Bils Geits, ASV Federālās rezerves vadītājā Dženeta Jelena, astotā vietā Lielbritānijas premjers Deivids Kemerons, Indijas premjerministrs Narenda Modi un desmietnieku noslēdz viens no Google radītājiem Lerijs Peidžs. 

Arī 2014. gadā pirmajā vietā bija Krievijas līderis, kam sekoja Obama un Ķīnas prezidents, ceturtā vietā nemainīgi ir pavests, taču Angela Merkele pagājušā gadā bija tikai piektā.  

Topā iekļuvuši arī citi pasaules valstu, kompāniju vadītāji. 47. vietu ieņem Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns, bet 57. teroristu organizācijas Islāma valsts vadītājs Abu Bakrs Al Bagdadī, kurš kopā pagājušā gada ir zaudējis 3 pozīcijas. 

Sarakstā arī ierindots Facebook vadītājs Marks Cukerbergs, ASV prezidenta amata kandidāts un miljonārs Donalds Tramps kā arī krievu miljonārs Ališers Usmanovs.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits