Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Krievija pārmet ASV Kima Čen Una kaitināšanu

ASV ir provocējušas Ziemeļkoreju veikt kārtējos tālas darbības raķešu un kodoltestus, izteicies Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs, kurš arī norādījis ASV sūtņa ANO Drošības padomē rosinājumu pārtraukt saites ar Ziemeļkoreju.

Pēc Lavrova teiktā, ASV ilgāku laiku provocējusi Ziemeļkoreju, izsludinot jaunas sankcijas, taču tās, acīmredzot, nestrādā, tāpēc būtu jāatsauc, tā vietā ar Ziemeļkoreju jāsēžas pie sarunu galda.

Tiesa, Ziemeļkoreja jau draudējusi, ka nepiekritīs sarunām ar ASV diplomātiem, kamēr nebūs praksē pierādījusi savas kodolspējas.

Savukārt ASV prezidents Donalds Tramps jau iepriekš izteicies, ka, sākoties karam, Ziemeļkoreja tiks "pilnībā iznīcināta".

Aizsardzības jomas eksperti gan ir apšaubījuši Ziemeļkorejas spēju apgūt tehnoloģijas, lai palaistu ASV virzienā raķeti ar pilnu bruņojumu, tomēr trešdien izšauto raķeti uzskata par ievērojamu sasniegumu arī pasaules mērogā.

Top komentāri

Lauva
L
Kaitina kā mazi puikas Bobi būdā...
???
?
Kāda joda pēc Diena nodarbojas ar Lavrova jau iepriekš zināmā viedokļa - pie visa vainīgi amerikāņi - popularizēšanu Latvijā?
GoodMan&ParexK&K
G
Tāpēc ka pārabdebilizētajai un Skadi/Valdi pakārtotajai Latvijas sabiedrībai vajaga norīt un sagremot kārtējo debīltableti no sērijas Krievi Nāk, Amerikosi smird, Bēgļi brauc, Ķīnieši lien, ... Tikai un vienīgi šādi sazāļota, perfekti apstulbināta un vāji domājoša sabiedrība spēs atkal savēlēt komūnistus, naclopus un svoločus lai PSKP čekist-komsomoļci ar nacijas dižlopiem varētu turpināt izrīt Latvijas sili.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits