Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pasaule uztraukta par Ziemeļkorejas diktatora veselību

Nesen Ziemeļkorejas ziņu aģentūras izplatītie attēli, kuros redzams, svarā krietni pieņēmies, valsts diktators Kims Čenuns, izraisījuši satraukumu un bažas par valsts stabilitāti, gadījumā, ja līderis saslimtu, vēsta portāls Telegraph.co.uk.

Attēlos redzams, ka līderis, kurš šķietami svarā pieņēmies tik ļoti, ka īsti vairs "neielien" savā uzvalkā, devies uz kādu no valsts fermām, lai "dotu padomus" vietējiem fermeriem, raksta portāls. 

Diktatora resnums Tokijas universitātes pētniekiem un citiem ekspertiem radījis bažas par līdera veselības stāvokli, kā arī to, kas notiku, ja viņš pēkšņi saslimtu vai nespētu pildīt savus pienākumus. Pastāv uzskats, ka tāda gadījumā valstī varētu tikt organizēts apvērsums, kam būtu potenciāls destabilizēt visu reģionu. Šāda

Jau pagājušā gadā, kad Čenuns rudenī uz vairāk kā mēnesi pazuda no starptautiskās sabiedrības acīm, izplatījās baumas, ka līderis, iespējams, gāzts. Tomēr, kā vēlāk noskaidrojās, - viņš bija savainojis kāju un pēc mēneša parādījās publicitātes fotogrāfijās ar spieķi.

Čenuna sliktais veselības stāvoklis tiek novelts uz viņa "mīlestību" pret dārgiem sieriem un citiem ekskluzīviem ēdieniem un dzērieniem.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits