Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Viesnīcu netālu no Kremļa piedāvā pārdot izsolē par 4 miljardiem dolāru

Interneta vietnē Business for Sale parādījies sludinājums par gandrīz pabeigtās viesnīcas _Moskva _pārdošanu. Šīs Staļina laiku celtnes rekonstrukciju sāka 2005.gadā, vēsta portāls news.ru.

Viesnīcas, kas atrodas Krievijas galvaspilsētas centrā dažus desmitus metru no Kremļa, rekonstrukcija var tikt apturēta, jo trūkstot naudas ģenerāluzņēmēja Strabag darba apmaksai. Jāpiebilst, ka patlaban eksperti objekta vērtību lēš ap 500 miljonu dolāru. Iespējams, ka izvietojot sludinājumu internetā, Maskavas valdība meklē investoru.

Aprakstā internetā teikts, ka pārdošanas cena būs četri miljardi dolāru. Te arī atrodams viesnīcas interjera un funkcionālais apraksts.

Kā ziņo portāls, nav noskaidrots šā sludinājuma ievietotājs, jo saikni ar klientiem attiecīgais biznesa sludinājumu portāls uztur ar īpašu elektronisko formu, kurā neesot atrodami nekādi dati par e-vēstules nosūtītāju.

Tajā pašā laikā Maskavas valdība atbalstījusi a/s Gostiņičnaja kompaņija izveidi, kuras sastāvā būšot 17 viesnīcas – tajā skaitā arī Moskva. Tajā 49% akciju piederēšot valstij, bet 51% - investoram, kurš vēl ir jāpiesaista. Šādu rīkojumu parakstījis Maskavas mērs Jurijs Lužkovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits