Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Šogad līdz 5. jūnijam Eiropā pa Vidusjūru ieradušies vairāk nekā 33 tūkstoši migrantu, liecina Starptautiskās Migrācijas organizācijas dati. Pērn šajā pašā laika posmā Eiropas krastus bija sasnieguši vairāk nekā 72 tūkstoši

Jauns pretimigrācijas vilnis Eiropas politikā

Atsevišķās Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, kur pie varas atrodas labējās valdības, pēdējās nedēļas laikā pieaugusi pret imigrantiem vērsta retorika. Itālijas jaunais iekšlietu ministrs Mateo Salvīni piedraudējis deportēt aptuveni pusmiljona migrantu, bet Ungārijas valdība vēlas piemērot bargus sodus cilvēkiem, kas sniegs palīdzību patvēruma meklētājiem. Savukārt Slovēnijā, kur šogad pieaudzis patvēruma lūgumu skaits, parlamenta vēlēšanās uzvarēja partija, kas solīja ierobežot imigrāciju.

Top komentāri

ļuļa
ļ
ķezbers jau atkal melo. 2015. gada krīzes laikā no "kara plosītās sīrijas" ieradās ļoti neliels daudzums bēgļu. lielākā daļa imigrantu nāca no āfrikas - magriba valstīm, nigērijas, ganas, mali utt - kuri vienkārši izmantoja haļavu, ka debīlā merkele laiž iekšā visus. alžīrieši un marokāņi, runādami arābu valodā, vienkārši meloja, ka ir no sīrijas, un politkorektie sorosīti pat netaisījas pārbaudīt kas viņi ir un no kurienes. to jau 2016. gadā runāja, ka īsti bēgļi ir labi ja 10% no iebraucējiem, un ka pārējie jāsūta prom, tikai nezin kāpēc neviens to nedara. tagad salvīni pateicis, ka visus nelegālos izsūtīs, un nu ir liela brēka. ķezberis un viņam līdzīgie gaudo pilnā rīklē par galēji labējiem nēģerīšu nemīlētājiem, lai gan šie cilvēki tikai taisās izpildīt to, kas noteikts likumos.
kremlin.ru
k
"Vecā" Eiropa sapratis tikai tad, kad Vācijā, Francijā utt. vācieši un franči būs vairs tikai knapi 51%. Kad viņiem integrācijas toni noteiks vācu ždanoka, vai franču lindermanis ar mitrofanovu. Un ilgi viņiem gaidīt vairs nenāksies. Tie nav bēgļi. Nu paskatieties satelitTV kādi bija bēgļi, kad vācieši bēga no Austrumprūsijas pāri Kuršu līcim, ziemā , pa ledu, "Staļina ērģeļu"pavadībā. Tur nebija neviena jauna vīrieša vai spēka pilna jaunieša zīmolu drēbēs ar viedtelefonu. Šajos miljonos īsti bēgļi, kas bēg dēļ kara vai aiz bada, ir daži procenti.
humorists
h
Patvēruma meklētāju uzņemšanas sistēma ir kā padomju televizors - slikti projektēta, vēl sliktāk būvēta un regulējama tikai ar dūri.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits