Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kipra kļūst par ceturto Eiropas valsti, kurā Binance tiek reģistrēta kā kripto pakalpojumu sniedzējs

Kipras Vērtspapīru un biržu komisija (CySEC) uzņēmumam Binance Cyprus Limited ir piešķīrusi 3. klases reģistrāciju kā Kripto aktīvu pakalpojumu sniedzējam (CASP). Kipras Vērtspapīru un biržu komisija ir atzinusi, ka Binance atbilst visām noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas apkarošanas (AML/CTF) noteikumu prasībām un turpmāk varēs piedāvāt kripto tirdzniecības, glabāšanas, kā arī karšu pakalpojumus.

Kipra ir jau ceturtā Eiropas valsts, kurā vietējie regulatori ir reģistrējuši Binance kā kripto pakalpojumu sniedzēju. Iepriekš regulatori jau ir atļāvuši Binance reģistrēt savu darbību Francijā, Itālijā un Spānijā.

Binance dibinātājs un izpilddirektors Čaņpeņs Žao (Changpeng Zhao): “Binance ir ieviesta viena no pārdomātākajām noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas apkarošanas atbilstības politikām nozarē. Reģistrāciju Kiprā ir pozitīvs novērtējums mūsu līdzšinējiem centieniem būt līderiem atbilstības prasību ieviešanā. Efektīvs regulējums, kas aizsargā lietotājus un stimulē inovācijas, ir būtisks mūsu nozares turpmākajai izaugsmei.”

Binance izpildviceprezidents Eiropā Martins Bruncko: “Reģistrācija Kiprā ir nozīmīgs solis uzņēmuma izaugsmei Eiropā un vēl viena zīme mūsu nopietnajiem attīstības plāniem šajā reģionā. Plānojam izveidot vietējo Binance komandu Kiprā un palīdzēsim attīstīt vietējo kriptoindustrijas ekosistēmu.”

Kipras Vērtspapīru un biržu komisija piešķir licences gan tradicionālajām finanšu iestādēm, gan arī nodrošina nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas apkarošanas uzraudzību pār kriptoaktīvu operācijām Kiprā, rūpīgi izvērtējot AML un Zini savu klientu (KYC) procesu ievērošanu.

Par Binance

Binance ir pasaulē vadošais blokķēdes ekosistēmas un kriptovalūtas infrastruktūras nodrošinātājs ar finanšu produktu kopumu, kas ietver pēc apjoma lielāko digitālo aktīvu biržu. Binance platforma, kurai uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē, ir veltīta naudas brīvības palielināšanai tās lietotājiem, un tajā ir visaptverošs kriptovalūtu produktu un piedāvājumu portfelis, tostarp: tirdzniecība un finanses, izglītība, dati un pētniecība, investīcijas un inkubācija, decentralizācijas un infrastruktūras risinājumi u.c..

Vairāk informācijas: https://www.binance.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits