Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Soross apvaino Orbānu "mafijas valsts" veidošanā

Miljardieris Džordžs Soross, komentējot "Ungārijas valdības uzbrukumus" viņa atbalstītajai universitātei, apvainojis premjerministru Viktoru Orbānu par "mafijas valsts" veidošanu, ziņo britu medijs The Guardian.

Soross, kurš ir dzimis Ungārijā, norādījis, ka viņa atbalstītās universitātes liktenis karājas mata galā, taču viņš ir pārliecināts, ka taisnīgums uzvarēs.

Jau vēstīts, ka Orbāns un viņa vadītā valdība nesen pieņēma grozījumus likumā, kas apdraud Sorosa finansētās universitātes nākotni. Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns Eiropas Parlamentā maija sākumā (EP) paziņoja, ka ASV miljardieris Džordžs Soross uzbrūk Ungārijai.

Soross paziņojis, ka Orbāns viņu ilgstošā nomelnošanās kampaņā padara par "shēmojošu valūtas spekulantu". "Tas neesmu es, es esmu lepns Centrāleiropas Universitātes dibinātājs," sacīja miljardieris.

Viņš pauda lepnumu par Ungārijas pilsoņiem, kas iestājas pret valdības veidoto "mafijas valsti", kura slēpjas aiz demokrātijas maskas.

Soross savā runā Briselē uzsvēra, ka Eiropu apdraud dažādas problēmas - Putina Krievija, Erdogana Turcija, al Sisi Ēģipte un "Amerika, kādu Tramps grib izveidot, bet nevar". Tomēr, kā finansists uzskata, Eiropas lielākais drauds ir banku krīze Itālijā, tāpat viņš uzskata, ka Brexit prasīs vismaz piecus gadus un atstās negatīvu ietekmi uz abām pusēm - gan Lielbritāniju, gan Eiropas Savienību.

 

 

Top komentāri

reptilis
r
Fragments no raksta NRA-Eiropas sajaukšana No Sorosa centrāles Open Society Foundation (OSF) mājaslapā atrodamās informācijas var secināt, ka sorosiešu mērķis ir panākt maksimālu Eiropas valstu sabiedrību sajaukšanu ar ieceļotājiem no Āfrikas kontinenta. Sākotnēji sorosieši bija plānojuši bēgļiem labvēlīgu sabiedriskās domas noskaņošanu; tad caur īpašiem «koridoriem» uzsākt viņu ieplūdināšanu vecajā Eiropā un īpašu tiesību garantēšanu Eiropas valstīs, kā arī dažādu institūciju dibināšanu, kuras uzraudzītu un nepieciešamības gadījumā aizstāvētu bēgļus, ja kāds uzdrošinātos bēglim liegt pabalstus vai ierobežot viņu cilvēktiesības. Neatkarīgā jau vakar aprakstīja Itālijas varas iestāžu veikto izmeklēšanu, kuras rīcībā nonākuši fakti, ka tieši Dž. Sorosa struktūras finansē bēgļu transportēšanas flotes un tā dēvētās bēgļu glābšanas organizācijas, kas cieši sadarbojas ar cilvēku kontrabandistu grupējumiem.
soross uzbrūk
s
http://nra.lv/pasaule/211382-sorosa-strukturas-beglu-iepludinasanu-gatavojusas-jau-sen.htm 2016. gada vasarā Dž. Soross publiski paziņoja, ka piešķirs 500 miljonus ASV dolāru (448 miljonus eiro) migrantu atbalstīšanai. Viņš uzsvēra, ka pirmām kārtām koncentrēsies uz Eiropā ieplūstošajiem migrantiem.
Kārklu vācietis
K
"Shēmojošs valūtas spekulants", ... Cik precīzi ....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits