Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Starp cietušajiem ugunsgrēkā uz prāmja pie Vācijas bijuši arī divi Latvijas iedzīvotāji

Starp cietušajiem ugunsgrēkā uz prāmja Ziemeļjūrā pie Vācijas krastiem bijuši arī divi Latvijas iedzīvotāji, paziņoja Ārlietu ministrijas preses sekretārs Jānis Sīlis.

Apstiprinājusies informācija, ka divi Latvijas valsts piederīgie kuģa apkalpes locekļi tikuši nogādāti slimnīcā aizdomās par saindēšanos ar dūmiem, pēc pārbaudēm slimnīcā konstatēts, ka viņu veselībai briesmas nedraud un viņi atlaisti no slimnīcas un varējuši atgriezties savā darba vietā uz prāmja.

Jāatgdina, ka Ziemeļjūrā pie Vācijas krastiem uz kravas pārvadājumu prāmja izcēlies ugunsgrēks, kurā ievainoti seši cilvēki, vēsta Vācijas glābšanas dienests.

Negadījuma brīdī uz prāmja atradās 20 apkalpes locekļi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Zviedrijas, kā arī septiņi pasažieri no Polijas un Lielbritānijas.

Kā vēsta Vācijas mediji, slimnīcā nogādāti četri pasažieri un divi apkalpes locekļi, kas bija saelpojušies dūmus. Cietušie nakti pārlaiduši slimnīcā un ceturtdien jau izrakstīti. Par cietušo nacionalitāti netiek ziņots.

Ugunsgrēks uz 187 metrus garā Lielbritānijas kompānijai piederošā prāmja "Hafnia Seaways" izcēlās trešdienas vakarā kuģa saunā.

Kuģa apkalpe nespēja ar saviem spēkiem apdzēst liesmas, tāpēc izsauca glābējus. Ugunsgrēka dzēšanā bija iesaistīti trīs glābēju kuģi un transporta helikopters, pēc dažām stundām apdzēšot liesmas.

Nelaimē nonākušais prāmis naktī uz ceturtdienu spēja pats saviem spēkiem sasniegt Kukshāfenes ostu.

Ugunsgrēka izcelšanās iemesls pagaidām vēl nav skaidrs.

Prāmis "Hafnia Seaways" kursē maršrutā starp Lielbritānijas austrumu ostas pilsētu Imingemu un Vācijas ziemeļu pilsētu Kukshāfeni, pārvadājot kravas automašīnas un vagonus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits