Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
"Kiseļova izteikumi Kremļa viedoklim atbilst bieži, bet ne vienmēr," komentēja Putina preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs (attēlā)

Kremlis norobežojas no Kremļa propagandista izteikumiem par Trampu

Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs norobežojies no Kremļa propagandista Dmitrija Kiseļova paustā, kurš televīzijas ēterā nule kā paziņojis, ka ASV prezidents Donalds Tramps esot bīstamāks un neprognozējamāks par Ziemeļkorejas līderi Kimu Čen Unu. Kā žurnālistiem pirmdien skaidroja Peskovs, Kiseļova izteikumi Kremļa viedoklim atbilst bieži, bet ne vienmēr.

Svētdien dažas stundas pēc Ziemeļkorejas neveiksmīgā ballistiskās raķetes izmēģinājuma Kiseļovs skaidroja, ka Kims nav tik biedējošs kā Tramps, jo Ziemeļkorejas diktators esot bijis gatavs sarunām, nav uzbrucis citām valstīm un nav izvietojis savu karafloti pie ASV krastiem.

"Konfrontācijas rezultātā starp divām personībām - Donaldu Trampu un Kimu Čen Unu - var izraisīties karš," sacīja Kiseļovs. "Abi ir bīstami, bet kurš ir bīstamāks? Tramps," paziņoja Krievijas valsts telekanāla raidījuma vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņe...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits