Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Krievijas Baltijas flotē izsludināta paaugstināta kaujas gatavība

Krievijas bruņoto spēku Dienvidu kara apgabala un Baltijas flotes atsevišķās daļās izsludināta paaugstināta kaujas gatavība sakarā ar komandštāba vadības stratēģiskajām mācībām, otrdien vēsta ziņu aģentūra Interfax.

"Vairākās Baltijas flotes, Dienvidu kara apgabala, Gaisa desanta spēku daļās un vienībās izsludināta paaugstināta kaujas gatavība un sākta pasākumu īstenošana, lai izietu sauszemes un jūras poligonos," teikts paziņojumā, kas nonācis aģentūras rīcībā.

Mācību gaitā tiks pārbaudīta karaspēka izziņošanas un vadības sistēma, tiks izstrādāti jautājumi, "lai vienībās un armijas daļās īstenotu paaugstinātas kaujas gatavības pasākumus".

Pirmdien Krievijas prezidents Vladimirs Putins izdeva rīkojumu par paaugstinātas kaujas gatavības izsludināšanu Ziemeļu flotē, kā arī atsevišķās Rietumu kara apgabala un Gaisa desanta spēku daļās.

Vēlāk kļuva zināms, ka Stavropoles novadā sākušās motorizēto strēlnieku brigāžu mācības, kurās piedalās vairāk nekā 500 karavīru.

Mācības sākušās arī Austrumu kara apgabalā specializētajā poligonā Burjatijā Gaisa desanta spēku un Pretgaisa aizsardzības spēku mācību gaitā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits