Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Medvedevs un Putins kopīgi pavada dienu uz Volgas upes

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs un premjerministrs Vladimirs Putins pavadīja otrdienu, kopīgi makšķerējot Volgā un braukājot pa šo upi, paziņoja Kremļa administrācija.

Medvedevs un Putins vispirms devās pastaigā pa Volgas krastu Astrahaņas apgabalā un makšķerēja ar spiningu, bet pēc tam devās izbraukumā ar motorlaivu un nira upē, lai uzņemtu zemūdens fotogrāfijas.

Par šo tikšanos nebija paziņots iepriekš. Putins ieradās no Maskavas, kur pirmdien bija ticies ar Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko, savukārt Medvedevs atlidoja no Sočiem, kur viņš pavada vasaras atvaļinājumu.

Kremļa interneta vietnē www.kremlin.ru ir ievietotas fotogrāfijas par Medvedeva un Putina tikšanos. Vienā no tām Medvedevs akvalangā pozē zemūdens kamerai, citā - tur pusmetru garu līdaku, un vēl citā - vada motorlaivu. Vienā fotogrāfijā redzams, kā Putins mēģina noņemt no āķa nozvejotu zivi.  

Medvedevs un Putins ir likuši saprast, ka viens no viņiem, bet ne abi, kandidēs prezidenta vēlēšanās 2012. gada martā. Ir gaidāms, ka šis lēmums tiks pieņemts tuvākajā laikā.

Pēdējos mēnešos pirms šīm vēlēšanām ir ticis ziņots par Medvedeva un Putina domstarpībām un sāncensību. Augsta ranga ziņu avoti politiskajās aprindās jūlijā pavēstīja aģentūrai Reuters, ka Putins esot tuvu lēmuma pieņemšanai par savu kandidēšanu, jo šauboties par savu protežē Medvedevu.

Medvedevs ir prezidenta amatā no 2008. gada, bet Putins bija prezidents no 2000. līdz 2008.gadam divus amata termiņus. Krievijas konstitūcija aizliedz ieņemt prezidenta amatu trīs termiņus pēc kārtas, tāpēc Putins 2008.gadā nevarēja kandidēt prezidenta vēlēšanās, bet viņš var to darīt nākamgad. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits