Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izraēlas specvienība nonāvē kaujiniekus slimnīcā

Palestīniešu pašpārvaldes veselības ministrija apsūdzējusi Izraēlu "jaunas slepkavības slimnīcā izdarīšanā", un palestīniešu islāmistu kustība Hamās solījusi atriebties pēc tam, kad naktī uz otrdienu Izraēlas specvienības karavīri iegāja slimnīcā Rietumkrasta pilsētā Dženīnā un nogalināja trīs palestīniešu kaujiniekus, vēsta BBC.

Izraēlas aizsardzības spēki paziņojuši, ka nogalinātie bijuši Hamās terorisma šūniņas kaujinieki, kuri izmantoja slimnīcu kā paslēptuvi, un ka viņi ir piedalījušies terora aktu plānošanā un veikšanā.

Novērošanas kameru filmētajos video redzams, ka vairāki Izraēlas specvienības karavīri, kas pārģērbti civilās drēbēs un mediķu halātos, ar automātiskajiem ieročiem rokās pārvietojas pa Ibn Sīnas slimnīcas koridoriem. Avoti slimnīcā pēc tam stāstīja mediķiem, ka slimnīcā ienākuši ap 10 Izraēlas specvienības karavīru civilās drēbēs. Viņi devušies uz trešo stāvu, kur nošāvuši trīs vīriešus ar ieročiem, kas aprīkoti ar klusinātājiem.

Hamās pēc tam paziņoja, ka viens no trīs nogalinātajiem bijis šā grupējuma kaujinieks. Cits palestīniešu islāmistu kaujinieku grupējums Palestīniešu islāma džihāds pavēstīja, ka divi no nogalinātajiem bijuši brāļi un šā grupējuma kaujinieki, vēstīja Al Jazeera. Viens no viņiem kopš 25. oktobra slimnīcā esot ārstējis ievainojumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits