Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apakšveļa, apavi un apģērbi no FANCY

FANCY – lielākais sieviešu apakšveļas un apavu interneta veikals Latvijā - pārspēdams ikviena veikala sniegumu, piedāvā starptautisku atzinību guvušu apakšveļu, neikdienišķas kurpes un zābaciņus, kā arī skaistas zeķes un zeķubikses.

Apakšveļa un tās neizmērojamie apjomi

Apakšveļa mūsdienu sievietei ir neatņemams stila un labas pašsajūtas elements. Apakšveļas ražotāji, zinot mūsdienu sievietes prasības, izstrādā aizvien jaunus veļas modeļus tā, lai katrs būtu piemērots dažādām dzīves situācijām. Tādējādi apakšveļa, ja vien tā izvēlēta atbilstoši situācijai, spēj būt īstens slepenais ierocis.

FANCY, apzinoties sievietes vēlēšanos būt sievišķīgai, piedāvā dažādām dzīves situācijām piemērotu apakšveļu: stilīgus krūšturus un biksītes, daiļus apakšveļas komplektus, piemīlīgas korsetes, fifīgus naktskreklus, kā arī daudz citu ar veļu saistītu izstrādājumu gan no zināmiem Latvijas, gan Eiropas, gan ASV ražotājiem. Sieviešu interneta veikalā pieejami arī lielie – līdz pat 95F – apakšveļas izmēri.

Aukstajai sezonai sākoties, Obsesive erotiskā veļa pārsteigs ar savas kolekcijas jaunumiem: erotiskā apakšveļa piedāvā gan seksīgus stringus, gan mežģīņotu apakšveļu, gan nevienā Latvijas veikalā neatrodamos puscaurspīdīgos naktskrekliņus un nakts kleitiņas.

Īpašu uzmanību FANY vēlas vērst uz daudzkārt starptautiskos konkursos apbalvoto Latvijas apakšveļas zīmolu – Nikol Djumon. Šī apakšveļa nav atrodama nevienā Latvijas veikalā, taču ar uzviju tiek tirgota visā pasaulē. Nikol Djumon ekskluzīvā veļa FANCY interneta veikalā tikai novembrī būs iegādājama par 20% lētāk.

Zeķes un zeķubikses - kāju pavēlnieces

Zeķes, zeķubikses un legingi pašlaik piedzīvo nepieredzētu renesansi. Līdz ar to dāmu kājas kļūst ekstravagantākas, drosmīgākas, draiskākas. Tās piesaista ne viena vien bikšaiņa uzmanību ar rotaļīgu rakstu zeķubiksēm un legingiem vai vilinošām zeķēm.

Šoruden FANCY piedāvā Fiore jaunās zeķubikses un zeķes, kas kājas rotā gan ziedu rakstos un vēl neredzētos vienkrāsainos musturos, gan izteiksmīgās krāsās. Īpaši apburošas ir Fiore garās zeķes, kuru valdzinošās maliņas neatstās vienaldzīgu nevienu. Bez plašās izvēles un lieliskās kvalitātes Fiore zeķes un zeķubikses nozīmē arī lieliskas cenas, kādas veikalos nesastapt.

Apavi un sieviete jeb nebeidzamie meklējumi

Kura sieviete gan nav piedzīvojusi svētās šausmas, meklējot Īstos apavus kādam ļoti svarīgam pasākumam? Apavi ne tikai nedrīkst būt viduvēji un garlaicīgi, tiem ir jābūt satriecošiem un neatkārtojamiem! Diemžēl Latvijas veikalos atrodami teju vai vieni un tie paši apavi. Tātad pārsteigt pārējos ar neredzētām kurpēm saviesīgā pasākumā vai izraisīt mīļotā sajūsmu ar pikantām kurpītēm guļamistabā šķiet neiespējama misija.

Sieviešu interneta veikals FANCY nomierina, sakot – nekas nav bezcerīgs, un piedāvājot vienu no lielāko ASV ražotāju Pleaser un Ellie Shoes apavu izlasi īpaši Latvijas sievietēm. Interneta veikalā pieejami vairāk par 500 apavu pāriem: Mulenrūžas kurpītes, koši skatuves apavi, siksniņkurpītes ar kristālu rotājumiem, vilinoši guļamistabas apavi. Šos Pleaser un Ellie Shoes apavus iecienījušas arī tādas pasaules slavenības kā Lady Gaga. Patīkamu pārsteigumu piedzīvos lielo apavu izmēru kārotāji – FANCY apavi atrodami līdz 48,5 izmēram.

Zemas cenas un izcila kvalitāte nav viss, kas sakāms par FANCY. Sieviešu interneta veikals lepojas arī ar izdevīgu piegādi un ilgāko preču atgriešanas garantiju, kas FANCY ir 10 reizes lielāka par citu interneta veikalu garantiju: FANCY sniedz 140 dienu! Piegāde Rīgā pasūtījumiem, kas pārsniedz LVL 30, ir par velti, bet pārējā Latvijā piegāde būs bez maksas, ja pasūtījums pārsniedz LVL 50.

Par FANCY varētu rakstīt daudz. Tomēr pats FANCY tic, ka vērtīgākais ir nevis runāt, bet redzēt savām acīm. Tādēļ pārliecinieties, ka daudzveidīgais, sievišķīgais, seksīgais, elegantais un oriģinālais apakšveļas, zeķu, zeķubikšu un apavu eksperts, kas iepriecina ne vienu vien dāmu, ir interneta veikals sievietēm www.fancy.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi mājas remontam ar ierobežotu budžetu

Mājas renovācija ir lielisks veids, kā ienest jaunu dzīvību jūsu dzīves telpā, uzlabot funkcionalitāti un palielināt sava īpašuma vērtību. Tomēr ir izplatīts nepareizs uzskats, ka renovācija ir dā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti