Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Bērnu slimnīcas fonds izsludina konkursu par Hematoonkoloģijas nodaļas telpu rekonstrukcijas būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību

Aicinām uzņēmumus piedalīties konkursā par VSIA Bērnu klīniskā universitātes slimnīca 24.korpusa (kurā telpas paredzētas Hematoonkoloģijas nodaļai) telpu rekonstrukcijas būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību. Visa informācija par konkursa nolikumu un telpu inventerizācijas plāni ir atrodama Bērnu slimnīcas fonda mājas lapas sadaļā Iepirkumi.

Bērnu slimnīca fonds cer uz uzņēmumu atsaucību un aicina izskatīt iespēju arī daļēji projektu ziedot! Būvprojekta izstrāde ir pirmais solis ceļā uz jaunām Hematoonkoloģijas nodaļas telpām. Fonds aicina cilvēkus turpināt ziedot rekonstrukcijas darbiem līdz pat šī gada beigām, lai jau nākamā gada pirmajā pusē varētu uzsākt būvdarbus un līdz gada beigām nodot jaunas telpas nodaļas rīcībā!

Ziedot akcijai ir iespējams zvanot pa ziedojumu tālruni 90006681, ziedot.lv mājas lapā, nopērkot īpašo Saulaino dienu T-kreklu, kā arī pārskaitot līdzekļus uz Bērnu slimnīcas fonda bankas kontiem: AS SEB banka: UNLALV2X, konta Nr. LV84UNLA0050012160326, A/S Swedbank: HABA LV22, konta Nr.LV02HABA0551000377020

Onkoloģiska saslimšana ik gadu tiek diagnosticēta 40 līdz 50 bērniem visā Latvijā. Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļā kopumā gada laikā ārstējas aptuveni 900 pacienti. Turklāt vienas ārstēšanas epizodes ilgums stacionārā ir vidēji no viena līdz diviem mēnešiem, taču, ņemot vērā slimības specifiku, nereti nepieciešama atkārtota stacionēšanās, līdz ar to slimnīcā pavadāmais laiks var ilgt pat pus gadu un vairāk. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti