Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FIX Express Latvia esošiem un potenciāliem klientiem nodrošina profesionālus un mūsdienīgus transporta un loģistikas pakalpojumus.

Mūsdienās pieprasījums un piedāvājums pasaules tirgos tik strauji mainās , ka jābūt gataviem uz to ātri reaģēt,maksājot adekvātu cenu. Aviokravu pārvadājumi nodrošina ātrus piegādes termiņus un palīdz uzņēmumiem vienmēr būt uzdevumu augstumos attiecībā pret saviem klientiem un partneriem. Mūsu uzņēmuma darbiniekiem ir daudzu gadu darba pieredze tieši šajā jomā, un šajā virzienā arī attīstāmies.

Mums ir savs birojs Frankfurtes lidostā, kā arī Londonā,kur mēs strādājam Hītrovas un Gatvikas lidostās. Tas dod mums iespēju piedāvāt risinājumus jebkuru sūtījumu piegādei uz jebkuru pasaules valsti, jo aviokompāniju skaits šajās lidostās pārsniedz vairākus simtus un nav ierobežojuma ne virzienu,ne apjoma ,ne kravas svara ziņā. Protams, arī pārvadājumu cenas ir pievilcīgas .

Visas nepieciešamās muitas formalitātes nodrošina mūsu uzņēmuma muitas brokeri.

No šiem cilvēkiem ir atkarīgs , vai eksporta deklarācija ir pareizi noformēta un vai tā ir noslēgta, precei izlidojot vai izbraucot no Eiropas Savienības. Importa sūtījumu gadījumā ir pareizi un precīzi jāaprēķina muitas nodokļi.

Arvien vairāk uzņēmumu savu preču realizācijai izmanto dažādas Ē-komercijas platformas, kā arī veic preču iegādi caur internetu. Mūsu uzņēmums pašreiz piedāvā iespēju šādus sūtījumus nogādāt uz un no Vācijas, kas ir lielākais patēriņa tirgus Eiropā – sīkāk par cenam un pakalpojumu veidiem www.shop.fixexpress.de

Vedam nelielus sūtījumus, kurus piegādā uzņēmumi, un ,protams, strādājam ar cilvēkiem, kuri par savu mītnes zemi ir izvēlējušies Vāciju.Cilvēki sūta dažādas lietas gan radiem, gan draugiem,kā arī vienkārši veic sev nepieciešamu lietu iegādi Vācijā. Šiem klientiem, kuri veic pirkumus Vācijā, mēs piedāvājam sūtījumu komplektēšanu vai saņemšanu mūsu noliktavā, Frankfurtes lidostā, jo ir veikali un uzņēmumi, kas iegādātās preces piegādā tikai Vācijas teritorijā . Sūtījumu kustība notiek abos virzienos.

Tāpat aicinām uz sadarbību gan ražošanas,gan tirdzniecības uzņēmumus,kuri plāno realizēt savu produkciju Vācijā . Kopīgi izstrādāsim optimālu preču distribūcijas sistēmu , kura samazinās transporta izdevumus.

Sīkāk ar mūsu pakalpojumu klāstu var iepazīties mūsu lapā www.fixexpress.lv

https://www.facebook.com/fixexpress.lv
https://www.facebook.com/shopfix

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti