Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Jau pasūtīts transports aizvešanai no Rīgas

Tiešā izpārdošana gala patērētājiem, kura tiek organizēta Rīgā, biroju un tirdzniecības centrā "Daugava", Ganību dambī 24D, slavenu Hamburgas brīvostas vairumtirgotāju maksātspējas nodrošināšanai, tiks pārtraukta rīt, t.i., otrdien, 1. oktobrī.

Rīgā amatā ieceltais, ievērojamais mezglojumu mākslas eksperts Afkhami Nassers apstiprināja, ka rīt noteikti beidzas gala izpārdošanas termiņš, tādēļ otrdienas vakarā tiks pārtraukta izsmalcināto, ar rokām darināto Austrumu paklāju sensacionālā izpārdošana, kura notiek biroju un tirdzniecības centrā "Daugava" (Rīgā, Ganību dambī 24D, Ziemeļu rajonā, telefons 67 38 38 08) uzņēmuma "Bayerische Verwertung" uzdevumā.

Patiesas interjera kultūras pazinējiem šodien un rīt, abas dienas no plkst. 10:00 līdz 18:00, šī izpārdošana vēl pēdējo reizi sniedz iespēju iegādāties augstvērtīgus, visdažādākās izcelsmes mezglojumus visos izmēros, ar visdažādākajiem rakstiem un visās cenu kategorijās, turklāt tikai par daļu no to parastās vērtības: lai pēdējās stundās paātrinātu preču noietu un līdz ar to samazinātu neskaitāmo eksponātu transportēšanas izmaksas, vadošajam ekspertam Afkhami Nasseram tika lūgts līdz rītdienas vakaram visam preču klāstam sniegt ievērojamas atlaides! Par to izsakās pats Nassers: "Tā kā šī atklātā, tiešā pārdošana gala klientiem pilnībā beigsies 1. oktobrī, tad attiecīgajiem Hamburgas vairumtirgotājiem bija palikusi pēdējā alternatīva – viņi mani pilnvaroja pārdot mezglojumus vietējiem iedzīvotājiem ne tikai par aktuālo vairumtirdzniecības cenu un līdz ar to par cenu, kura visbiežāk ir mazāka par pusi nekā mazumtirdzniecībā prasītā cena, bet nepieciešamības gadījumā varu sniegt vēl ievērojamākas atlaides…"

No izturīgas kvalitātes paklājiem līdz pat smalkiem meistardarbiem no zīda, kuri ir veidoti no miljoniem, ar rokām darinātu mezglu, kā arī no moderniem, aktuāliem dizaina paklājiem līdz pat klasiskiem paklājiem, kuri ir skaisti visos laikos, un no moderniem eksemplāriem jaunam dizainam līdz pat vērtīgiem, gadsimtus seniem un retiem eksemplāriem, kurus ir iecienījuši kolekcionāri – lai varētu novērtēt šo lielāko īsto paklāju izvēli Baltijā, plašās izstāžu zāles Rīgā, Ganību dambī 24D (biroju un tirdzniecības centrā "Daugava", stāvvietas klientiem ir pie ēkas, telefons 67 38 38 08) vēlreiz būs atvērtas no 10:00 līdz 18:00 šodien, t.i., pirmdien, 30. septembrī, un rīt, otrdien, 1. oktobrī – pēdējās izpārdošanas dienās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti